totalsistem Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Va salut stimați colegi, am următoarea situatie, Am cumpărat o căsuța lângă oraș unde ajung destul de rar, dar când ajung întâmpin o problema serioasă nu putem vb om cu persoana de muzica vecinilor cu poliția nu am rezolvat nimic Ma gândesc sa aplic supratensiuni in rețea pt a le strica jucăriile cine poate sa ma ajute evident plătim soluția sunt electronist și activez in domeniul auto ma gandesc la niște impulsuri de tesiune mare injectate in rețea care sa nu se propage pe distanța f mare și sa poată trece peste siguratele fuzibile daca aud ca se întâmpla sa se defecteze ceva la vreun vecin victima trebuie sa gasesc o cale sa platesc ii donez sau ii repar gratis jucăriile, ii zic ca mi-am luat altele nu știu dar trebuie sa fac ceva fără violenta daca nu am postat unde trebuie rog sa se mute la secțiunea corecta Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 E mai ieftin cu o grenadă.Dar tot ilegal.... Ia de cumpără nişte boxe de zece ori mai tari ca ale lor, (chiar ceva megafon direcţional) şi strică-le cheful, eventual pui noaptea, când se culcă ei.Pui ceva opus manelelor, marşuri funebre, trash metal, chestii dure.Garantez că vor veni ei să dai mai încet, iar atunci vei avea cu ce negocia.... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 De ce sa pui muzica si sa auda ca o pui (adica sa stie ca te oftica), in loc sa-i bombardezi cu 15-16kHz foarte directional? Dar la nivel de 20-30W sau chiar mai sus. Colegul moderator, stilul trash metal nu s-o inventat inca. Chiar daca unii merita direct pubela dupa cum canta. Thrash metal e cu totul alta. Link spre comentariu
totalsistem Postat Ianuarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 (editat) Buna ideea cu o frecventa care sa te tâmpească dar nu cred ca o sa schimbe ceva când ei au deja mizeriile lor in urechi am o pereche de electrovoice-uri active pe 15 si totuși cum îl pun pe “necuratu” in retea ca mai e unu la 2 case care când începe o tine câte 2 zile dar nu știu dacă suntem pe aceeași faza fac un oscilator de înaltă frecventaa ce fel de traf sa pun comanda pot sa o fac cu un microcontoler pt câteva shoot-uri de milisecunde Editat Ianuarie 7, 2022 de totalsistem Am adăugat continut Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Nu face niciodată experienţe din astea cu reţeaua, s-ar putea să rămâi şi tu fără curent.Ştii poanta cu săpatul gropii altuia... În altă ordine de idei, vezi că ce scriem aici e public....nu ştii cine mai citeşte şi poate păţeşti ca ăia care se laudă cu pistolul pe TikTok şi seara le sună poliţia la uşă. Dacă vrei să-i dobori cu ceva tehnic, încearcă un Ultrasonic Parametric Speaker. Adică un difuzor ultrasonic care e atât de direcţional, că dacă-l îndrepţi spre cineva de la o sută de metri, cel aflat la doar câţiva metri de el nu aude sunetul, ci doar cel vizat aude.E la fel de directiv ca lumina unei lanterne. Se foloseşte experimental şi ca armă nonletală de către armata americană, emiţând sunete foarte supărătoare la un nivel dureros de suportat. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Sa caute un tweeter piezo. Unul cat mai ieftin si mai puternic. D-ala goarna, ca e destul de directional. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Vinde casa si cumperi alta intr-o zona linistita. In felul asta stai si cu legea de partea ta. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Dacă babuinii văd că nimeni nu ripostează la nesimţirea lor, rămân cu impresia că aşa e corect şi că ei fac legea.În cazuri din astea, renunţarea în favoarea celui mai prost crescut nu mi se pare o soluţie de viitor.Cineva trebuie să ia atitudine, dar în limitele legii. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 (editat) Acum 7 ore, Mircea a spus: Sa caute un tweeter piezo. Minim doua bucati. Se moduleaza defazajul dintre ele cu o frecventa joasa. Afecteaza simtul vestibular. Mai suparatoare decât supratensiunea în retea este lipsa tensiunii (un contact prost în tablou). Editat Ianuarie 8, 2022 de franzm Link spre comentariu
core Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Daca ai geamuri termopan de calitate, nu se aude tare in casa, asta arata si in reclama. Pentru dormit sunt dopuri de urechi, pentru citit in liniste sunt casti cu atenuare activa, gen Bose. Nu este politie in sat? Dupa o anumita ora seara, este pasibil de amenda pentru zgomot excesiv. Cunosc cazuri cu vecini deranjati de zgomot de manele, si daca vorba buna nu functioneaza, alte metode mai tare inrautatesc situatia. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Merge maneaua foarte bine si de la boxe cu acumulator, nu-i problema. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Daca politia din zona nu ia masuri mergi mai departe, faci plangere la o sectie de politie superioara celei care n-a facut nimic, si chiar impotriva ei pentru faptul ca nu s-au luat masuri, dar nu promovam pe forum ilegalitati. Topic inchis si trimis la pubela! Link spre comentariu
Postări Recomandate