Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicare supratensiuni in retea

Postări Recomandate

Va salut stimați colegi,

am următoarea situatie,

Am cumpărat o căsuța lângă oraș unde ajung destul de rar, dar când ajung întâmpin o problema serioasă 

nu putem vb om cu persoana de muzica vecinilor

cu poliția nu am rezolvat nimic

Ma gândesc sa aplic supratensiuni in rețea pt a le strica jucăriile 

cine poate sa ma ajute

evident plătim soluția 

sunt electronist și activez in domeniul auto

ma gandesc la niște impulsuri de tesiune mare injectate in rețea care sa nu se propage pe distanța f mare și sa poată trece peste siguratele fuzibile 

daca aud ca se întâmpla sa se defecteze ceva la vreun vecin victima trebuie sa gasesc o cale sa platesc

ii donez sau ii repar gratis jucăriile,

ii zic ca mi-am luat altele nu știu  dar trebuie  sa fac ceva fără violenta

daca nu am postat unde trebuie rog sa se mute la secțiunea corecta

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

E mai ieftin cu o grenadă.Dar tot ilegal....

Ia de cumpără nişte boxe de zece ori mai tari ca ale lor, (chiar ceva megafon direcţional) şi strică-le cheful, eventual pui noaptea, când se culcă ei.Pui ceva opus manelelor, marşuri funebre, trash metal, chestii dure.Garantez că vor veni ei să dai mai încet, iar atunci vei avea cu ce negocia....

Link spre comentariu

De ce sa pui muzica si sa auda ca o pui (adica sa stie ca te oftica), in loc sa-i bombardezi cu 15-16kHz foarte directional? Dar la nivel de 20-30W sau chiar mai sus. 

Colegul moderator, stilul trash metal nu s-o inventat inca. Chiar daca unii merita direct pubela dupa cum canta. Thrash metal e cu totul alta.

Link spre comentariu

Buna ideea cu o frecventa care sa te tâmpească dar nu cred ca o sa schimbe ceva când ei au deja mizeriile lor in urechi

am o pereche de electrovoice-uri active pe 15

si totuși  cum îl pun pe “necuratu” in retea ca mai e unu la 2 case care când începe o tine câte 2 zile

dar nu știu dacă suntem pe aceeași faza

fac un oscilator de înaltă frecventaa

ce fel de traf sa pun

comanda pot sa o fac cu un microcontoler pt câteva shoot-uri de milisecunde

Editat de totalsistem
Am adăugat continut
Link spre comentariu

Nu face niciodată experienţe din astea cu reţeaua, s-ar putea să rămâi şi tu fără curent.Ştii poanta cu săpatul gropii altuia...

În altă ordine de idei, vezi că ce scriem aici e public....nu ştii cine mai citeşte şi poate păţeşti ca ăia care se laudă cu pistolul pe TikTok şi seara le sună poliţia la uşă.

Dacă vrei să-i dobori cu ceva tehnic, încearcă un Ultrasonic Parametric Speaker. Adică un difuzor ultrasonic care e atât de direcţional, că dacă-l îndrepţi spre cineva de la o sută de metri, cel aflat la doar câţiva metri de el nu aude sunetul, ci doar cel vizat aude.E la fel de directiv ca lumina unei lanterne.

Se foloseşte experimental şi ca armă nonletală de către armata americană, emiţând sunete foarte supărătoare la un nivel dureros de suportat.

Link spre comentariu

Dacă babuinii văd că nimeni nu ripostează la nesimţirea lor, rămân cu impresia că aşa e corect şi că ei fac legea.În cazuri din astea, renunţarea în favoarea celui mai prost crescut nu mi se pare o soluţie de viitor.Cineva trebuie să ia atitudine, dar în limitele legii.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Mircea a spus:

Sa caute un tweeter piezo.

Minim doua bucati. Se moduleaza defazajul dintre ele cu o frecventa joasa. Afecteaza simtul vestibular.

Mai suparatoare decât supratensiunea în retea este lipsa tensiunii (un contact prost în tablou).

Editat de franzm
Link spre comentariu

Daca ai geamuri termopan de calitate, nu se aude tare in casa, asta arata si in reclama.

Pentru dormit sunt dopuri de urechi, pentru citit in liniste sunt casti cu atenuare activa, gen Bose.

Nu este politie in sat? Dupa o anumita ora seara, este pasibil de amenda pentru zgomot excesiv.

Cunosc cazuri cu vecini deranjati de zgomot de manele, si daca vorba buna nu functioneaza, alte metode mai tare inrautatesc situatia.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări