Sharky Postat Mai 23, 2022 Autor Partajează Postat Mai 23, 2022 Faruri noi la cazan. Le am reglat la ruleta dar am zis hai sa ma duc in zona sa le reglez la atelier. Duc masina ridic capota si ca norocu intreb cat costa si omu imi da lovitura de gratie: 150lei. Wtf??? Ii spun ba nene tu in maxim un minut ai terminat reglaju. El pai crezi ca imi pierd vremea pe bani de nimic? atelierul era gol... M am dus la un prieten cu itp 20lei si gata. Oricum erau reglate aproape bine. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 24, 2022 Partajează Postat Mai 24, 2022 (editat) Sharky.Ai în zonă numai "jmecheri"!În Severin există un mini atelier pe electrice care face reparaţii minore,reglaje lumini,ş.a. la preţuri extrem de mici.Sincer,nici nu-ţi vine să crezi că iau aşa puţin... Editat Mai 24, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 24, 2022 Autor Partajează Postat Mai 24, 2022 Clujul e campion la preturi nesimțite. Sunt destui fraieri sa nu se intereseze sau sa accepte. Ambreaj mercedes. Dela 500 manopera la 1200 manopera plus pret set 1200 pe autodoc in service de la 1600 in sus. Cea mai scumpa fiind 900 manopera si 2mii kitu. Probabil n aveau chef de lucru. Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 24, 2022 Partajează Postat Mai 24, 2022 La 06.01.2022 la 13:36, franzm a spus: Câinele poate fi educat; nu-i nevoie de tarc electric. Mai bine bagi domnia-ta degetele în priza de fiecare data când îti vin asemenea idei. Intodeauna se gaseste cate unu' de baga batu' prin gard, de asta validae inchide multe topice; si are dreptate! Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 24, 2022 Autor Partajează Postat Mai 24, 2022 Mai nici la capitolul japca nu scapam de cainii care se pisa pe rotile masinii.... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Reprezentanta audi. Cazanu a4 b8.5. Masina ruleaza putin pe an. Sub 10k. L a aburit sa schimbe discuri si placute spate. I am zis la om ca din poze alea sigur mai duc un an dar sa aduca piesele vechi ca le masor. Discu era la 11mm minim e 10, initial 12. Placutele la 5 carne. 2mii lei dusi pe apa sambetei. Si discuri si placute erau ca noi cand a luat masina in 2014/acu 60k. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Nu-s 2000 pierduti, vinde piesele uzate, ca tot sunt bune. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Cat poti cere pe discuri sh ruginite? 200lei maxim... Si restu de bani? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Se curata, nu e musai sa fie de 200 de lei, daca mai au carne pe ele. Cineva care stie ce cumpara poate da mai mult. Intrebarea importanta: erau discurile ovalizate? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 De erau ovalizate mergea omul la ei ca ii vibreaza ceva la franare, nu sa schimbe uleiu si restu. A fost caz tipic de umflarea notei de plata. De erau fairplay ziceau nene. Placutele astea te tin pana la urmatoru schimb de ulei mai ales ca si schimba anual desi face sub 10k pe an preponderent drumuri lungi. Mai nou are electrica pt oras Un disc spate nou e 150 200lei. Cat sa fie un disc uzat? Cine cumpara discuri sh face foamea sa cumpere cazan premium nemțesc.aia nu dau bani. Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 (editat) Caz real: In urma cu doua luni o clienta se duce cu o skoda, pentru revizie, la reprezentanta....masina fiind in perioada garantiei. Cost revizie 1800 lei....ulei, filtre, placute de frana. La o saptamana masina ajunge la mine pentru cu totul altceva si ii comunic cucoanei ca nu mai are placute deloc...mai era un milimetru acolo...urma frecarea fier pe fier. Foarte indignata femeia, nu m-a crezut...a crezut ca fac o gluma cu ea. Nici n-avea cum sa ma creada...ea platise la reprezentanta in urma cu o saptamana inlocuirea de placute. S-a dus acasa si a luat factura...iar pe factura scria pretul placutelor si manopera de inlocuire....800 lei. A pus mana pe telefon si a sunat la ei, apoi s-a dus cu masina la reprezentanta. A doua zi m-a sunat femeia sa-mi multumeasca...reprezentanta o pagubise de schimbatul placutelor. Am inteles ca s-a suparat rau, le-a cerut cei 800 de lei inapoi si si-a schimbat placutele la alt service. Neatentie, ignoranta, bataie de joc, japca romaneasca...nu stiu unde pot incadra acest subiect...cert este ca nu te joci cu sistemul de franare, mai ales cand masina ajunge la revizie. ...si mai ales cand e vorba de o femeie care nu prea stie ce sa faca cand ramane fara frane la masina. Urma sa plece si in concediu in vara asta... fiind foarte linistita ca a facut revizia. A fost o pura intamplare ca mi-am aruncat ochii la rotile masinii...eu de obicei nu ma uit niciodata la sistemul de franare al masinii...nu am treaba cu acest lucru si nici nu am autorizatie sa intervin la asa ceva. Editat Iulie 3, 2022 de mac01 Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Prinde frana și fier pe fier. Dar suna ca si trenu cand opreste in gara... Șmecheria e peste tot... Un alt cunoscut a dus steluța la reprez. Vopsiri si altele estetice. El insista cu frane la reprez a zis sa le dea pace ca nu e motiv inca. Sunt si care s corecti. Sau poate te cunosc si de aia. Dupa ce bagi multe mii de euro in masina o lasa mai moale cu japca. Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 (editat) Am stat si m-am gandit dupa aceea.... daca i-o fi schimbat si uleiul cu filtrele la fel cum i-au schimbat si placutele? Nu i-am mai zis nimic femeii...o bagam in ceata totala. Si asa se suparase rau pe cei de la reprezentanta. Dumnezeu cu mila...! Editat Iulie 3, 2022 de mac01 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 Numai ai noştri te jefuiesc?Acu' câţiva ani am dat de blogul unui american.Mă-sa,bătrână,se dusese la un service pentru o reparaţie la maşină.I-au cerut peste 1000$.Omul era intrigat de costul f mare pentru ceva banal.A luat maşina mamei şi a reparat-o singur.Costul a fost,parcă, ceva între 100-200$!... Concluzia insului a fost că "uite dom'le cum vor unii să profite de ăi bătrâni,neajutoraţi şi neştiutori"!... Deci se poate şi la case mai mari! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Nu e nici o smecherie acolo. Si mu doar pe maica sa au smwcherit o. Service acreditat e mega scump. Tzeapa e cand ia banii si nu face treaba! Link spre comentariu
Postări Recomandate