Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Japca romaneasca - exemple

Postări Recomandate

Eu bag sama ca nu prea stii ce ai scris. Ai spus clar:

Acum 27 minute, mac01 a spus:

Asa se procedeaza si afara, in tarile care au obligativitatea anvelopelor de iarna.  La cumpararea masinii noi, clientul isi mai cumpara un set de jante cu anvelope de iarna...si monteaza rotile singur acasa

Apoi imi spui mie ca in RO tu ai vulcanizare si hotel de anvelope. 

Pai la tine afara = ? Republica Moldova, Bulgaria, etc???   

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator

Apropos de anvelope....eu fac cam 3-4000 km pe luna si de cativa ani iau cauciucuri noi de iarna, preferabil sarbesti (exclus cele pe care scrie made in china) si merg cu ele iarna/vara pana ajung la 5-6mm....cam un an doi, depinde de material. Pretul de nou e undeva la 8-900 lei pentru toate 4 si inca vreo 100 pentru montare/echilivbrare. Deci sa mergi 40000km cu 1000 lei, eu zic ca e rentabil.(parere proprie, puteti da cu parul)

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 4 minute, doru3160 a spus:

Si pt 12 luni dai 350 lei plus schimbatul 200 ai 550 lei pe an in plus la cheltuieli.Ca daca nu-s de vara sunt de iarna, deci oricum ai 4 jante echipate in chirie. Nu mai bine fac un plic cu banii astia? Si poate suma nu ar fi deranjanta chiar tare, dar faptul ca nu poti face cand vrei tu ci cand vor altii, pe mine ma macina asta.

Este clar ca pretul este un mare impediment, insa sunt multi care isi permit asta in Romania. 

Despre ce am pus in bold, ce sa zic: astia suntem! N-avem forta! Concurenta nu-i acerba incat sa-i invete in 2 timpi si 3 miscari ca respectul fata de client este lucrul cel mai de capatai intr-o firma. 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, fluffy37 a spus:

merg cu ele iarna/vara pana ajung la 5-6mm

E o varianta, dar e bine sa zici, nu faceti asa ceva acasa la voi. In primul rand, alea de iarna sunt zgomotoase pe asfalt, si abia astept sa le schimb. Nu mai putin important, pe asfalt de 60...70 grade nu cred ca in caz de urgenta mai ai franare eficienta. Nu am dat cu parul, dar nu as face asa ceva. Poate pt deplasari prin targ, mai treaca, dar in afara, la rulaj de 130km/ora, parca nu m-as incumeta.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, doru3160 a spus:

Nu mai putin important, pe asfalt de 60...70 grade nu cred ca in caz de urgenta mai ai franare eficienta.

Poate pt deplasari prin targ, mai treaca, dar in afara, la rulaj de 130km/ora, parca nu m-as incumeta.

Da pe unde mergi tu cu 130km/h? :57(sa nu-mi spui ca ti dushi sh' ti dai pi shientura la Bacau :85)

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 18 minute, doru3160 a spus:

E o varianta, dar e bine sa zici, nu faceti asa ceva acasa la voi. In primul rand, alea de iarna sunt zgomotoase pe asfalt, si abia astept sa le schimb. Nu mai putin important, pe asfalt de 60...70 grade nu cred ca in caz de urgenta mai ai franare eficienta. Nu am dat cu parul, dar nu as face asa ceva. Poate pt deplasari prin targ, mai treaca, dar in afara, la rulaj de 130km/ora, parca nu m-as incumeta.

Fac Germania lunar, alteori si de doua ori pe luna, 2000km in 2 zile, niciodata din 2008 incoace nu am avut probleme cu anvelopele. Da, recunosc, e cam zgomotos vara dar la cazanul meu, nici nu se aude....:rade:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări