Sharky Postat Iulie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2022 Aia e, trebuia sa ii iei bani de japca o mie lei! de 600lei faci o tura direct pe autostrada pana la Deva, Alba sau alte locuri si iti face cu 200lei. In Cluj se cer in nesimtire preturi, din principiu nu dau. Si eroarea de plasa scaun airbag am rezolvat-o eu, doar n-o sa dau 600lei. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Am si eu o curiozitate, astia care se ocupa cu japca sunt clujeni get beget sau sunt aciuati de prin alte zone ale tarii? N-am interactionat cu prea multi clujeni dar cei cu care am intrat in contact mi s-au parut super de treaba. Acum sa nu crezi ca doar in Cluj se practica japca! Eu am un contra exemplu: m-am tuns in Iasi la un pret de 150% fata de cel din Cluj! Si atentie, frizerita din prima a simtit ca nu-s bastinas dar nu a profitat de asta la pret! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2022 Eu ma tund cu 60lei. Dar intrebi inainte. Astia care cer atat au ceva faima si cer pt ca au prea multi clienti. Eu din principiu nu dau atat pe 10 minute. Poti face 3 masini deci faci 1800 pe ora? Sa fim seriosi... Cauta fraieru si atat ca traieste din altceva. Profita de necazul omului. Or fi si alternative nu zic. Ce crezi ca am povestit deja pe mine m a luat cu vrajeli ca trebuie reprogramat. Cand colo e doar un wizzard dai next next si mai selectezi cate ceva. Sau prins ca exista fraieri care dau banu fara sa comenteze. Si nu m ar mira sa ridice pretul ca deh s au scumpit astea is preturile bla bla. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Sharky.Chiar că e japcă la Cluj!60 de lei un tuns??Azi m-am tuns cu tarif 20 lei,evident că am plusat deoarece m-a luat neprogramat...Şi vorbesc de frizeriţe din familie de frizeri,deci cu experienţă maximă... Mă rog,Severinul nu e Clujul...Vă depăşim însă la nr maşini per capita şi la nr BMW şi Audi tot per capita! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2022 Probabil e si mai ieftin de atat dar omul stie ce face. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 17 minute, BRANCA a spus: Azi m-am tuns cu tarif 20 lei Acu depinde și cât prestează. Dacă mai ai par pt un spălat și se termina, cum naiba să-ți ia 60 lei? Eu care ma pieptăn cu prosopul, am scăpat de frizerii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Doru3160.Aplică "reţeta" lu' răposatu unchi de la Câmpulung Moldovenesc,adică tuns la zero şi bărbierit în cap!!Îl ţin minte că avea un cap bronzat de ziceai că-i african!...În rest,find pensionat medical,cutreiera munţii şi a făcut de 3-4 ori turul RO pe bicicletă. La pensionare i s-a spus că nu mai trăieşte 2-3 ani şi a murit la 96!!Doctorul cu "prezicerea" a murit la câţiva ani... Distractiv că prin anii '60 îşi făcuse coşciug,preventiv.A ajuns nevastă-sa în el... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 2 minute, BRANCA a spus: Doru3160.Aplică "reţeta" lu' răposatu unchi de la Câmpulung Moldovenesc,adică tuns la zero şi bărbierit în cap!!Îl Nu ma deranjează. Ce a mai rămas îl bag la mașină cu înălțător 6mm și aia e. Femeile ma plac și asa. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Doru3160.Acu ceva timp vorbesc cu un fost coleg de muncă.Mă întreabă:"Cum stai"?Îi răspund:"Relativ bine,da' am probleme cu articulaţiile de la şold".El,de colo:"Dă-le dracu,nu contează decât piciorul de sprijin"!... Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 (editat) La Iasi eu m-am tuns cu 15 lei. Am mai lasat un 5 lei bacsis la frizerita. Daca te tunzi undeva in centru normal ca e scump. Editat Iulie 13, 2022 de tiovidiu Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 A facut cineva distributie la motoarele 1.6 tdci ford sau 1.6 hdi psa? Pe factura apare manopera distributie, multe ore, cum e normal, DAR separat manopera curea accesorii 0.2 ore 35lei. Eu sincer nu inteleg de ce apare din moment ce distributia implică scoaterea curelei accesorii oricum nu vad cum ai loc sa umbli la distributie cu cureaua accesorii montata. Pe factura din 2014 nu apar doua manopere. Ma tem ca e japca de Cluj. Ei insista ca se poate scoate cureaua separat una de alta. Daca n ar fi vorba de rmb ford as mai zice... Ce dume... https://youtu.be/eSVdVACJBlc Editat S a dus fratemeu sa le bata obrazul si l au aburit ca n are treaba una cu alta, i a aratat ceva diagrame probabil neconcludente. El s a dus apoi in parcare, unde era un mecanic la tigara si l a intrebat acelasi lucru. Evident ca omul a spus ca nici vorba ca n ai cum sa ajungi de fulie si altele la distributie. Apoi l a chemat sa stea de vb cu consilierul de service sa il lămurească si pe el.... Nu s a dus pt bani, doar sa le bata obrazul. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Da sunt 2 curele diferite . Vine nenea sa schimb curea accesori ,si i cer 50 lei. Dar din moment ce eu schimb distributia, de ce mai cer si acolo(la accesori) bani ma abtin.... Bine ca nu cer si ca o dat jos roata,ca doar nu e obligatoriu. Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 (editat) Pentru Ford transit Connect am platit peste2000 lei (placute si test de franare) Imi spune sa schimb uleiul la 40 000Km si 22 000 km cu oil life la 17 la suta.(vorbim de reprezentanta) .Nu mai inteleg nimic !!!!! (masina fiind de noua,acum am 70 000 km ,cu trei schimburi de ulei la activ) Editat Ianuarie 10, 2023 de q_acdc Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Care ulei? Ca motor sigur nu e for life decat daca vrei ca viata aia sa fie scurtă... Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 (editat) Oare nu este long life? La Ford.Vorbim de o masina de generatie noua (folosim si adblue) Editat Ianuarie 10, 2023 de q_acdc Link spre comentariu
Postări Recomandate