Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LED-32TD1200S

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Si mai este o chestie la care nu citeste eMMC , la unele se poate citi RPMB dar la altele nu se poate citi ca este protejat , deci la alea care nu se poate citi RPMB daca este bifat din setari atunci tot la fel da eroarea timeout

RPMB

l.am debifat

nu.mi salva si nu.mi scriea USER.ul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 177
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...
Acum 41 minute, DEMOnick81 a spus:

Salut!

Am aceași problemă, este ok softul? Din denumire am văzut că este pentru alte modele. Se schimbă ceva dacă fac update-ul (display, cod telecomandă, etc) ?

Mulțumesc.

eu l.am postat acolo pentru a beneficia de puncte,pentru a putea descarca ceea ce aveam nevoie,mie unul nu mi.a bootat la 2 tv.uri ,softul e oficial,deci e ok,dar

1 poate fi un update,si posibil sa nu poata fi instalat decat intr.un tv strog din meniul tv

2,poate avea id propiu pentru strong si nu va boota decat pe strong

daca reusiti sa.l instalati totusi,si nu va merge telecomanda,va trebuie una unuiversala programabila,cu care sa intrati in menu service si sa schimbati id.ul tv.ului in cel de vortex si va merge si telecomanda

dupå experientele mele daca nu au id asemanator nu va boota,am un tv tesla caruia i,am schimbat id,ul deoarece schimbasem si displayul,imaginea fiind rasturnata,dupå ce am intors imaginea si l.am reconectat la 220v,am ramas fara imagine,am incercat resoftarea cu softul oficial si cu altele si nu a mai vrut sa booteze de pe usb

deci va urez Succes

Link spre comentariu
La 24.08.2022 la 11:58, Costica Tv a spus:

Daca mai esti in posesia tv-ului, scoate cele trei rezistente si lipeste cele 3 fire conform punctelor de legatura din poza, nu mai e nevoie sa strapezi quartzul sau alte artificii....eu zic parerea mea ca metoda asta e cea mai ok si merita incercata 

EMMC-PINOUT.jpg

Buna 

Am reusit sa-l scriu in mod ISP daca am pus YF1 la masa si am scos de pe placa rezistorul de pe CLK .

Am si un continut EMMC salvat dintr-un TCL cu aceeasi placa de baza dar din pacate nu are sunet . Mai analizez , daca aveti nevoie de emmc-ul din TCL imi spuneti .

Spor

Editat de fresco
Link spre comentariu
Acum 8 minute, fresco a spus:

Buna 

Am reusit sa-l scriu in mod ISP daca am pus YF1 la masa si am scos de pe placa rezistorul de pe CLK .

Am si un continut EMMC salvat dintr-un TCL cu aceeasi placa de baza dar din pacate nu are sunet . Mai analizez , daca aveti nevoie de emmc-ul din TCL imi spuneti .

Spor

Vreau eu dumpul emmc, multumesc

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 15.07.2022 la 20:54, iuliantv a spus:

nu,cea din poza are alta terminatie ,NT63P difera asezare componentelor smd in jurul punctului DO 

A mea e TPD.NT72563.PB781 3NT725B2,si are alt emmc 

P_20220715_143713_vHDR_On.jpg

acelasi junk dar fhd cu placa din imagine,nu se conecteaza deloc la rt809h,la celalalt ma conectam dadea sa citesca ceva,am incercat si cu alimentare externa,si cu alimentarea televizorului,cu quartz la masa,fara quart la masa nimic

Link spre comentariu

Daca nu se conecteaza sunt mai multe cauze

1 Trebuie folosit cablu de date cel cu care a venit programatorul

2 Firele ISP prea lungi

3 Programator defect

4 Nu face contact bine firele ISP cu mainul de la programator

5 eMMC defect

6 Daca eMMC are blokuri defecte se bifeaza SKIP CRC pentru a se conecta mai repede

7 Nu faci ceva bine cand conectezi RT cu eMMC

8 Pentru o conectare mai repede se da verify si nu read prima data

9 Depinde de versiunea de soft folosita la RT

10 Procesor defect pe main in scurt

11 Nu exista sa nu se conecteze

12 Si lista continua

Link spre comentariu

,,fac,,

nu e vorba de conectica,sau de setari,sant aceleasi ca si la placa veche,pånå si programul rt aceeasi versiune,e posibil ca sa fie emmc defect,propietarul ,,renuntase,, la el a zis ca vrea doar suportul de perete,dupå cca 2 ore sunå ca il vrea inapoi,sa.l predea pentru reducere la achizitionarea unuia nou,eu fiind la a 2 månå nu am putut sa.i ofer alta sparturå,sa ramånå ,,junkul,, de teste sau donator de ,,horgane,,

deci ,,case closed,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări