iuliantv Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 (editat) am gasit unul pentru krug matz la ,inamicii actuali a lui Zputin,inregistrare destul de usoarå,descarcare a fost gratis,primesti 6 puncte bonus,mi-au ramas 3 https://teleservis.com.ua/forum/viewtopic.php?t=1083&sid=0f6993eb5f3d9111b2e868a7a8e2c8d9 totusi astept unul pt vortex testat va multumesc Editat Iulie 14, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Eu am asa pt acest main, Kruger & Matz MB.TPD.NT72563.PB781, daca vrei sa incerci spune Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Mai este un soft emmc in linkul de jos la Rasputin https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/edison_celed32s19b9_shassi_main_board_tpd_nt72563_pb781/248-1-0-116385 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Acum 4 ore, Costica Tv a spus: Mai este un soft emmc in linkul de jos la Rasputin https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/edison_celed32s19b9_shassi_main_board_tpd_nt72563_pb781/248-1-0-116385 L-am scos de la un muncitor cu adaptor BGA153 pentru a completa MAIN:TPD.NT72563.PB773 NT63P din panoul LVW320NEAL, totul merge dar nu se aude sunet. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 (editat) Acum 22 minute, iuliantv a spus: L-am scos de la un muncitor cu adaptor BGA153 pentru a completa MAIN:TPD.NT72563.PB773 NT63P din panoul LVW320NEAL, totul merge dar nu se aude sunet. Eu am inteles perfect ce a vrut sa spuna, adica a scos emmc de la o placa TPD.NT72563.PB781 si la lipit pe o placa TPD.NT72563.PB773, deci dupa salvare soft si lipire emmc tv-ul functiona dar nu avea sunet, nu avea sunet pentru ca softul emmc nu era pentru placa TPD.NT72563.PB773, deci in concluzie softul emmc din linkul pus de mine este pentru placa TPD.NT72563.PB781 !! Editat Iulie 15, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 nu mai conteazå,am abandonat gunoiul,poate unii din voi aveti nervi de fier,eu unul nu rezist cånd stiu cå ma chinui la un gunoi,si in multe cazuri pierzi timp degeaba,plus cå tv-ul e venit dintr-un service la mine,pretul nu e cel final,nu pot cere pe merit,eu unul nu am rabdare si nici nu vreau sa-mi stric ochii ,in lupe,ochelari,si microscop digital, in concluzie placa mea diferå ca si contacte emmc,nu am gasit punctul DO ,am incercat in acea zonå prin vre-o 4 puncte,nu mi-a comunicat cu programatorul,i.am pus capacul si retur VA MULTUMESC TUTUROR DE IMPLICARE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Nu asta este placa Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Acum 38 minute, iuliantv a spus: nu mai conteazå,am abandonat gunoiul,poate unii din voi aveti nervi de fier,eu unul nu rezist cånd stiu cå ma chinui la un gunoi,si in multe cazuri pierzi timp degeaba,plus cå tv-ul e venit dintr-un service la mine,pretul nu e cel final,nu pot cere pe merit,eu unul nu am rabdare si nici nu vreau sa-mi stric ochii ,in lupe,ochelari,si microscop digital, Aici cam ai dreptate, cand e defect tipic de soft si gasesti soft original, merita timpul, cand nu ai ce trebuie si faci experimente cu alte softuri, atunci cel mai bine e sa-i pui capacul si ai terminat povestea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 (editat) Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Nu asta este placa nu,cea din poza are alta terminatie ,NT63P difera asezare componentelor smd in jurul punctului DO A mea e TPD.NT72563.PB781 3NT725B2,si are alt emmc Editat Iulie 15, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Atunci este asta Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 (editat) Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Atunci este asta da cred cå aia e,dar nu stiu cu mi-a scapat ,era postatå deja in acest topic,acum am vazut cå scrie Costicå tv,si i-mi era cunoscutå,am reluat topicul si am vazut cå era deja postatå,prostia mea,ieri le-am zis baietilor de la service så treacå dimineatå pentru tv-uri,cel in cauzå l,am returnat dimineatå,deoarece clientul ii sunase deja de 2 ori,nu avea råbdare,si nu au vrut sa.l mai lase azi ,asta e poate data viitoare am så må ,,chioresc,, mai bine la tot ce sa postat,Multumesc cå mi-ai deschis ochii Editat Iulie 16, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat August 22, 2022 Partajează Postat August 22, 2022 (editat) alt junk cu aceeasi problemå,nici nu-mi mai bat capul ,poate doar så fie al meu ,personal, si sa nu am ce face cu displayul la acesta ma conectez,vede emmc-ul toshiba,citeste primele fisiere,mai putin cel de user,la care da eroare timeout.... daca dau scriere då o erroare pe care nu o pot citi,ca se inchide programul rt809h dacå pun pinii quartului la masa nu se mai conecteazå la emmc, am incercat si cu surse externe si cu tv-ul conectat la retea,acelasi rezultat ceva idei? ps am incercat si doar cu unul din pini la masa este cineva ce a reinviat acest junk? ca teoretic multi stim så explicåm ,practic nu vad pe nimeni sa fi reusit de fapt quartul are pinii 2 si patru pusi la masa si pinii 1-3 pentru oscilatii, pinii 1-3 i.am legat la masa si impreuna si pe rånd Editat August 22, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 22, 2022 Partajează Postat August 22, 2022 Acum 2 ore, iuliantv a spus: alt junk cu aceeasi problemå,nici nu-mi mai bat capul ,poate doar så fie al meu ,personal, si sa nu am ce face cu displayul la acesta ma conectez,vede emmc-ul toshiba,citeste primele fisiere,mai putin cel de user,la care da eroare timeout.... daca dau scriere då o erroare pe care nu o pot citi,ca se inchide programul rt809h dacå pun pinii quartului la masa nu se mai conecteazå la emmc, am incercat si cu surse externe si cu tv-ul conectat la retea,acelasi rezultat ceva idei? ps am incercat si doar cu unul din pini la masa este cineva ce a reinviat acest junk? ca teoretic multi stim så explicåm ,practic nu vad pe nimeni sa fi reusit de fapt quartul are pinii 2 si patru pusi la masa si pinii 1-3 pentru oscilatii, pinii 1-3 i.am legat la masa si impreuna si pe rånd Am patit si eu ca tine la unele placi, concluzia e ca RT809H nu face fata ISP la orice placa, in linkul de jos rusnaku a citit emmc-ul cu adaptor BGA153, de ce ?, nu se stie !, probabil ca nu stia legaturile ISP pe placa sau poate ca nu a reusit sa se conecteze..... https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/edison_celed32s19b9_shassi_main_board_tpd_nt72563_pb781/248-1-0-116385 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 22, 2022 Partajează Postat August 22, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Costica Tv a spus: Am patit si eu ca tine la unele placi, concluzia e ca RT809H nu face fata ISP la orice placa, in linkul de jos rusnaku a citit emmc-ul cu adaptor BGA153, de ce ?, nu se stie !, probabil ca nu stia legaturile ISP pe placa sau poate ca nu a reusit sa se conecteze..... https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/edison_celed32s19b9_shassi_main_board_tpd_nt72563_pb781/248-1-0-116385 l.am abandonat si pe acesta,i,am pus o placa de tesla,dar nu.i gasesc un cod mfy longher,superior så meargå, tesla 32t300bhs cele din cataloage nu fac decåt sa clipeascå ledul stby am schimbat si tot modulul ir ,nimic stie cineva vre.un cod ? am incercat si telecomanda de vortex,thomson,coduri,tlc,thomson,strong,tesla,...nimic Editat August 22, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat August 22, 2022 Partajează Postat August 22, 2022 (editat) am incercat modele cam tot ce e aici,cel mai recomandat MFY 548 doar flas de led am mai cautat tv-uri cu acelasi mainboard,nimic plus jumåtate de sac de telecomenzi china ce mai am prin dotare Editat August 22, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum