Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LED-32TD1200S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 177
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din pacate la placile TPD.NT72563.PB781 nu "exista" softuri usb, nici macar legaturile ISP la emmc, de dump emmc nici nu mai vorbim....la placa TPD.NT72563.PB782 vad ca sunt ceva solutii, adica sa dai emmc-ul jos si sal rescrii pe programator....asta inseamna: soclu emmc + dump + multa munca = faliment...:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 3 ore, iuliantv a spus:

eu am prins unul singur cu procesor defect,scurt de cca 10-15 ohmi,pe 3v sau 1.8v,i.am dat 1.2v din acumulator extern ,si se incalzea instant procul

Acum am vazut postarea ta (am citit pe fuga), am citit pe mai multe forumuri si se pare ca la placa aceasta e defect hard, de-aia nici nu sa pus la download pe internet softuri usb....acum ca am citit topicul mai cu atentie, vad ca initiatorul topicului a spus: "tensiuni sursa secundar ok.", asta inseamna ca pe placa de baza nu a verificat la "rece" eventuale scurturi fata de masa pe bobine/tensiuni.......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut, am primit si eu un Vortex V32TD2070S cu aceiasi placa si acelasi defect, am verificat sursele dc-dc de pe placa si toate sunt ok, ma gandesc ca nu poate fi decat procesorul defect sau softul alterat din eMMC = THGBMDG5D1LBAIL

Dupa multe cautari am reusit sa gasesc pe un forum rusesc (m-am inregistrat) softul, precum si punctele de legatura ISP, aceste fisiere au fost salvate cu programator UFPI, intrebarea pentru cunoscatori, fisierele acestea sunt compatibile si pentru scriere cu RT809H ?

In poza sunt toate fisierele salvate cu programatorul UFPI, eu banuiesc ca pentru rescrierea eMMC-ului trebuie decat primele 2 fisiere bin si ultimul

Capture-JPG2.jpg

Link spre comentariu
On 1/6/2022 at 2:45 PM, Florinel TV said:

Esti sigur Costica :rade:

https://files.fm/f/58sepss62

Daca mai ai poza cu legaturile ISP, mai posteaza inca o data, am vrut sa ma apuc de lipirea firelor si nu se potriveste cu poza ce a pus-o rusnacul in arhiva, tind sa cred ca a facut bascalie ca nici emmc-ul nu e ca al meu, la rusnac in poza este THGBMDG5 D1LBAIL, la mine pe placa este THGBMNG5 D1LBAIL .....:rade:

Poza de la rusnac nu o pot posta aici ca este personalizata si daca vede moderatorul de unde am descarcat........

Asta de jos e placa mea scoasa din tv

TEST.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Asta de jos este exact placa la care rusnacul a bagat in arhiva poza cu punctele de legatura ISP, poza pusa de tine mai sus este identica la legaturi, atat ca este altfel editata...concluzia este clara, daca placa mea e compatibila la soft emmc, la punctele de legatura ISP situatia e diferita, dupa cum se poate vedea din poza cu placa mea postata mai sus, se vede clar ca placa mea e putin diferita, adica are mai multe smd-uri in jurul emmc-ului.....

Cu toate ca am pierdut 4 zile ca sa gasesc soft + emmc pinout, ma vad nevoit sa abandonez lucrarea ca nu cunosc punctele ISP de legatura...........

FORUM.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări