Liviu M Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 OK, interesant ca merge cu autodetectia dezactivata. Tinand cont ca in situatia asta Arduino sta de vorba cu un 857 (cel putin asa crede el) si nu trimite CAT ON, ma asteptam sa mearga la fel de rar ca varianta cu detectie. Nu mai conteaza, bine ca ai cu ce sa te joci... Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 This is very good news. I am happy it finally works! Can you please send me the files you changed? I want to take a look at what you did and maybe add this correction to the project , so others can enjoy this solution as well. Raspuns de la autor . Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Modificarea de azi e suficientă, cele anterioare n-au ajutat la nimic. Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Varianta propusa de tine merge si cu detectia activata sau dezactivata. in prima varianta la Interface :Y si a doua imi apare Radio:FT857 Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 După părerea mea, nu trebuie să-i trimiți decât fișierul RadioSettings.h cu modificările de azi. Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Doar ala l-am trimis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum