Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare tip dulie

H Robert

Postări Recomandate

Salut ma poate ajuta cineva cu o informatie cu tipul de dulie din poze sunt de la un candelabru vechi, pe dulie este marcata valoarea tensiunii de 220v, si unde as putea sa gasesc aceste tipuri de becuri,multumesc

IMG_20211227_195428.jpg

IMG_20211227_195425.jpg

Editat de H Robert
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• c_anicai

3

• validae

2

• H Robert

2

• d2134

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt dulii utilizate şi în domeniul feroviar, avantajul e că sunt rezistente la vibraţii.Eu aş înlocui dulia, becurile care se pot folosi acolo sunt mai greu de găsit.Cel puţin la magazinele locale...

Link spre comentariu

in Anglia se folosesc astfel de dulii, zii la un amic sa-ti aduca becuri de acolo cand vine acasa,

sunt si mai ieftine ca la noi de 2-3 ori https://www.ledel.ro/bec-led-candle-c35-b22-6w-dimabil

in Anglia https://www.diy.com/departments/diall-b22-5w-100lm-globe-rgb-led-light-bulb/3663602669296_BQ.prd

Editat de c_anicai
Link spre comentariu

desigur insa daca se potriveste la prinderea pe lustra(candelabru)

Faza e ca alea englezesti b22 sunt mai mici in diametru decat europenele e27 si dupa cum vad in acea poza din discutie e cam dificila modificarea daca nu chiar imposibila. Ar mai fi o varianta, adaptor de la b22 la e27 insa becurile vor fi in alta pozitie.

Editat de c_anicai
Link spre comentariu

Multumesc pt. raspunsuri am sa comand becuri cu dulie B22 sa vad daca se potrivesc, candelabrul nu imi apartine iar beneficiarul doreste sa il montez pe acela dar nu aveam idee despre tipul duliei.

Editat de H Robert
Link spre comentariu

exista si b15 cu montura asemanatoare cu b22 doar ca e mai mica in diametru, masoara sa vezi de care e

daca ai noroc si e b15, becurile pt aceasta montura sunt mai ieftine

b15.jpeg

b22.jpg

Editat de c_anicai
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări