yo9hrb Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Diăr frendz Am un batran Gloria S2 (cumparat de mine din primul meu salariu de injiner, prin anul de gratie 1993), cu urmatoarea problema: Cand ma apropii de el fuge frecventa de acord pe UUS. Nu stiu daca face la fel pe AM. Suspectez CAF. Are cineva o schema, sa nu orbecai foarte tare? Multumesc. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 https://pdf.xab3.ro/files/caiet-service-gloria-s2-model-1528.o.pdf Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Probabil ai varianta cu blocul de UUS neecranat și de aici tot necazul. Pune o poza cu locul faptei și ne lămurim. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Dap, e neecranat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Atunci nu ai nici o treaba cu CAF. Încearcă o ecranare a zonei UUS, fie și superficiala, și vezi cum se comporta, ca să nu umbli degeaba pe cablaj. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 N-am stiut ca nu e ecranat. Ma rog, are el doua tablite acolo, dar.... O sa caut niste tablita sa-i fac un ecran. Link spre comentariu
tkdr Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Este ecranat doar lateral dar nu are capac si nici ecran pe partea cu trasee. poate iti trebuie Iti dau un link cu schema reconditionata partial/provizoriu: https://www.mediafire.com/view/6n9d4d8gefng147/Gloria_S2_final_bitmap.bmp/file poate iti trebuie ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum