sesebe Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 16 minute, BRANCA a spus: Văd că s-a pus problema migratorilor şi s-a sărit fix în autostrăzi!De la capitolul "ce are sula cu prefectura"... Migraţii au fost de când a apărut specia umană.O să mai fie cât timp nu vor fi controlate la sânge sau nu vor mai fi tolerate. Privitor la joburile găsite sau nu e discutabil.Depinde de pregătirea profesională şi de şansă...Un lucru este cert,în majoritatea ţărilor în care pleci vei fi privit ca un venetic.Asta ca să nu zic cu ostilitate...Cam greu de digerat... Dacă eşti meseriaş bun,în construcţii,servicii,ş.a. poţi trăi la fel de bine ca afară.Posibil însă să n-ai servicii medicale ca la ei.Deşi nu trebuie uitat că la unii sistemul medical e pe bani mulţi...Nu peste tot e ca în Canada sau UK... Lasa-ma cu serviciile medicale din UK. Stiu cel putin 2 (doua) cazuri concrete cu persoane ce au ajuns la spital/cabinet medical si cauta doctorul pe internet ce boala ar putea fi, si nu era chiar ceva asa de rar sa apara cite un caz la milioane de persoane. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Sesebe.Nu mă refeream la calitatea serviciilor medicale în UK,ci la gratuitate.Au şi ei destule neajunsuri,chiar şi liste de aşteptări pentru anumite intervenţii...Mă refeream că în anumite ţări serviciile medicale pot fi în totalitate sau parţial cu plată. Văd că şi la noi spitalele particulare iau avânt şi se discută că s-ar putea ca pe lângă ce suportă Casa de Asigurări să mai vii de acasă cu o plasă de bani!... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Aia cu plasa de bani n ai tu frica. Va urma sigur pe termen lung. Statul nu va mai fi capabil. Ajungi pe mana privatilor unde fie medicul e pe cont propriu ca e bun si are un nume, fie ajungi pe mana marilor retele unde ai medic platit cat de prost, restu e profit. Si cu abonamente cu o groaza de chestii incluse dar cand e sa beneficiezi: da din pacate avem locuri doar saptamana viitoare, dar de vrei sa platesti imediat e loc. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Văd că s-a pus problema migratorilor şi s-a sărit fix în autostrăzi!De la capitolul "ce are sula cu prefectura"... Ca de obicei citesti pe diagonala si doar ce iti place. Pe prima pagina am scris: Citat Ca sa nu fie poluat cu offtopic "Cine este vinovatul" unde se discuta doar de greseli in trafic, prefer sa fie mutata aici discutia inceputa de @Ujio. Cu un mesaj inainte am scris din nou: Citat Discutia a inceput pe topicul "cine este vinovatul" care este doar despre accidente rutiere. Am facut acest topic pentru a elimina offtopicul de pe acel topic. Titlul l-am ales din afirmatiile celui care a inceput offtopicul acolo. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 (editat) Acum 1 oră, sesebe a spus: Lasa-ma cu serviciile medicale din UK. Stiu cel putin 2 (doua) cazuri concrete cu persoane ce au ajuns la spital/cabinet medical si cauta doctorul pe internet ce boala ar putea fi, si nu era chiar ceva asa de rar sa apara cite un caz la milioane de persoane. Da ce zici de un caz chiar din urbea noastra: sot si sotie pneumologi amandoi si pacientul primeste de la sot un tratament (25% plamani afectati dupa infectie covid desi era vaccinat cu ambele doze) si dupa o saptamana cand vede ca nu este nici o ameliorare suna la cabinet si raspunde sotia care il intreaba: cine este tampitu' care a pus tratamentul asta? Editat Ianuarie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Erau casatoriti de mult... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 6 hours ago, sesebe said: Lasa-ma cu serviciile medicale din UK. Stiu cel putin 2 (doua) cazuri concrete cu persoane ce au ajuns la spital/cabinet medical si cauta doctorul pe internet ce boala ar putea fi, si nu era chiar ceva asa de rar sa apara cite un caz la milioane de persoane. Stiu si eu caz, caci asa se lucreaza, tot ceva nu des intalnit, dar nici ceva foarte rar. Sistemul medical pune la dispozitia medicului un ghid/enciclopedie de boala-cauze-efecte-remediu. E oarecum normal, zic eu, ca e greu de stiut din cate medicamente exista pe care il dai ca sa nu fie contraindicat cu X si Y alte afectiuni. Vad ca tu zici de cautat pe internet, poate era internet, poate nu. Eu vorbesc de un program de semana cu pagini web. Orice profesionist, inclusiv in electronica, sta si citeste o specificatie/foaie de catalog inainte sa arunce cu piesa pe cablaj. Sa nu fim mai catolici decat papa. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 9 ore, adydep a spus: N-am știut asta,am crezut că topicul este deschis de (B)Ujio ,la mine așa apare: De foame migreaza spre alte tari,ca apoi sa priceapa ca acolo nu mai e loc pentru straini De Ujio, Ieri la 08:43 în Discutii diverse Intreaba pe merck,el si-a permis sa deschida acest topic in numele meu.Normal ar fi fost deajuns sa semnaleze cineva offtopic-ul meu,daca eram offtopic.Si DA,este tendentios,sa scoti cuvintele din afirmatia cuiva ca apoi sa deschizi un topic.Asa se obisnuieste aici,plus ca se sterg postarile cuiva,ca e mai simplu decat sa fie mutate? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 (editat) Acum 12 minute, Ujio a spus: plus ca se sterg postarile cuiva,ca e mai simplu decat sa fie mutate? Cand nu ai habar de ce se poate si ce nu, este bine sa taci din gura nu sa dai cu presupusu' ca spargatorii de seminte. Daca ai mai fi citit pe ici pe colo pe forum ai fi aflat ca moderatorul doar ascunde postarea si nu o sterge. Da parca te intrebasem ceva si nu am vazut sa imi fi raspuns. Iti este rusine sa ne spui pe unde ai fost si ce ai prestat? Editat Ianuarie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Daca o natie iti acorda cetatenia inainte de termenul legal,plus un permis de port-arma inseamna orinude in lumea civilizata ca te considera mai mult decat integrat,indiferent de unde vii.Cit despre rusine,mi-e rusine doar ca sunt nevoit sa cobor citeodata la discutii cu oameni sub nivelul meu,mult sub nivelul meu.Poate de asta am ales Taranoaia ca refugiu,unde ma simt mult mai bine decat in civilizatie.Revenind,oricine din echipa de moderare ar fii cuviincios sa atraga atentia ca se merge offtopic,apoi dupa recidiva sa sanctioneze,conform politicii forumului respectiv.Sa ascunzi sau sa elimini spusele cuiva e o totala lipsa de respect si o jignire. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 8 ore, merck a spus: 25% plamani afectati dupa infectie covid desi era vaccinat cu ambele doze Amanuntul cu "desi era vaccinat cu ambele doze" nu prea are nici o relevanta in contextul dat. Banuiesc ca ai adaugat asta ca sa convingi auditoriul de apartenenta ta la secta sosoacei anti-vacciniste. Sau care a fost motivul ? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 (editat) Acum 23 minute, Ujio a spus: Cit despre rusine,mi-e rusine doar ca sunt nevoit sa cobor citeodata la discutii cu oameni sub nivelul meu,mult sub nivelul meu.Poate de asta am ales Taranoaia ca refugiu,unde ma simt mult mai bine decat in civilizatie. Da ce nivel ai dom'le? Oi fi si tu un pui de geniu si noi nu stim cu cine avem onoarea . Si inainte de a pleca din Romania, cum te descurcai, cu cine discutai? Sau te foloseai doar de oglinda? Acum 6 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Amanuntul cu "desi era vaccinat cu ambele doze" nu prea are nici o relevanta in contextul dat. Banuiesc ca ai adaugat asta ca sa convingi auditoriul de apartenenta ta la secta sosoacei anti-vacciniste. Sau care a fost motivul ? Pai nu se mananca rahat ca vaccinul te fereste de forme grave? Sau diminuarea capacitatii pulmonare cu 25% nu-i considerata forma grava? Tu mai esti la curent cum e cu vaccinarea si efectele ei? Vezi ca deja de la booster incepe lumea sa o mierleasca! (stiu caz, 48 de ani, care a mierlit-o in urgente si medicii au zis ca nu-i de la booster ci ca o avut covid ) Ti-ai facut boosteru'? Editat Ianuarie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 8 minute, merck a spus: Ti-ai facut boosteru'? Vad ca raspunzi la intrebari nepuse si te cam agiti cand vine vorba despre dezinformarea fata de vaccinare. Eu altceva am intrebat. Cam agitat esti. De ce ? Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 13 minute, merck a spus: Da ce nivel ai dom'le? Oi fi si tu un pui de geniu si noi nu stim cu cine avem onoarea . Si inainte de a pleca din Romania, cum te descurcai, cu cine discutai? Sau te foloseai doar de oglinda? Pai nu se mananca rahat ca vaccinul te fereste de forme grave? Sau diminuarea capacitatii pulmonare cu 25% nu-i considerata forma grava? Tu mai esti la curent cum e cu vaccinarea si efectele ei? Vezi ca deja de la booster incepe lumea sa o mierleasca! (stiu caz, 48 de ani, care a mierlit-o in urgente si medicii au zis ca nu-i de la booster ci ca o avut covid ) Ti-ai facut boosteru'? Inainte de a pleca din tara,in 1999,dupa ce am terminat facultatea,ca ultim job imi amintesc ca aveam un w123 cu care faceam livrari pentru o pizzerie de langa piata Domenii,castigam foarte bine,eram tanar,alergam pentru bani,de motorina ma descurcam....dragi amintiri... Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 12 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Vad ca raspunzi la intrebari nepuse si te cam agiti cand vine vorba despre dezinformarea fata de vaccinare. Eu altceva am intrebat. Cam agitat esti. De ce ? De ce nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate