Florin Munteanu Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Salut. M-am hotărât să pun această întrebare aici (nu la depanare TV) fiindcă consider că voi care faceți reparații smartfone aveți mai multă experiență pe Android. Am un smartTV cu Android 4.4.4 și nu mai pot viziona clipurile de pe YouTube. Browser-ele și aplicațiile YouTube mai noi nu merg instalate pe Android 4.4.4. Am făcut niște căutări pe net și am văzut că nu sunt singurul cu această problemă. Există altă soluție în afară de a schimba TV-ul? Mai am un smartTV cu Android 9 care funcționează bine pe YouTube. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Mai bine postai acolo. Sigur primeai răspunsuri. Dar clar trebuie spus ce TV ai. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Cred ca trebuie instalata o versiune mai noua de soft pt. a merge corect pe youtube mai bine postai la depanari tv, ca aici este rubrica de reparati telefoane nu televizoare Link spre comentariu
Florin Munteanu Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 M-am gândit că voi cu telefoanele aveți mai multă experiență cu Android. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 57 minute, Florin Munteanu a spus: M-am gândit că voi cu telefoanele aveți mai multă experiență cu Android. E diferenta mare intre telefon si televizor, chiar daca au ambele android Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum