ionroata Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Va salut Ma intereseaza sa stiu daca exista pentru tv-urile LED Samsung o telecomanda ca si la TV-urile LG, ceva de genul https://altex.ro/telecomanda-lg-magic-remote-mr20ga-bluetooth/cpd/TLCMR20GA/?cq_src=google_ads&cq_cmp=9708672393&cq_con=99139749483&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0jnRv8IeW_iXuJlzQheP_aUB5-YDskZFnV0ylYmR1ec0kdO1ijncP8aAkNJEALw_wcB In cazul meu detin un Samsung 65AU8072. Sunt mai multe modele de telecomenzi cu air mouse pe piata si cu conexiune bluetooth dar nu am gasit o referinta clara ca ar functiona la tv-urile Samsung, asa ca e greu de ales.. Cu cativa ani in urma Samsung avea telecomanda Samsung Smart TV BN59-01181B care functiona doar cu cateva modele de tv-uri. Nu stiu daca acest tip de telecomanda ar functiona la aparatul meu si mai ales nu se prea gaseste de cumparat in Romania. Orice sfat sau indrumare va fi apreciata. Va multumesc. P.S. Sper ca am postat unde trebuie, daca nu, rog un moderator sa mute topicul. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Un mail la Samsung ar inlatura misterele.... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 sigur ca exista ,stimate tovarase...La Samsung , modelul cel mai proaspat are codul oem BN59-01363j . Telecomenzile de genul acesta se numesc telecomenzi cu comenzi vocale ...pina acum , eu personal am cunostinta de SONY , LG , SHARP si SAMSUNG , iar primele 3 marci deja le-am tinut in mina ... Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 (editat) Și eu am căutat la un moment dat o telecomandă asemănătoare, tot pentru un TV Samsung, smart ,dar nu am găsit, așa că m-am orientat spre așa ceva https://www.emag.ro/mini-tastatura-rii-i8-wireless-cu-touchpad-si-iluminare-pentru-smart-tv-rtmwk08p/pd/D582T2BBM/?ref=automated-compare_6_3&provider=rec&recid=rec_4_1c74b598d8d0eaf4375ce827383dcdc9a3a7466173daac2330018013b54d8fe7_1641229658 E mult mai faină pentru partea de smart a unui TV. Pentru a verifica dacă merge TV-ul dvs. cu așa ceva trebuie să conectați o tastatură sau un mouse wireless la televizor, dacă vă funcționează o să vă meargă și această tastatură. PS. Nu vreau să fac reclamă la nimic, sunt și alte modele, am pus doar un link la ce am cumpărat eu. Editat Ianuarie 3, 2022 de woodyteo Link spre comentariu
ionroata Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 (editat) @misuraelectronic Am telecomanda originala BN59-01363 venit la pachet cu televizorul. Telecomanda LG are un pointer ce se plimba pe ecran, ca un mouse pe calculator (air mouse). La Samsung eu nu am gasit o astfel de telecomanda, iar Samsung Romania spune ca nu au asa ceva. Exista telecomenzi cu air-mouse ce se pot conecta prin bluetooth sau pe USB la un tv smart, set top box sau un calculator. Nu sunt produse de Samsung. Un exemplu aici : https://techstar.ro/6887-telecomanda-airmouse-g10-cu-wifi-senzor-gravitational-google-assistant-voice-search-macwindowsandroidlinuxraspbian.html?gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0ghAj5Anw7t5bCWNj9sNvqJWrCLPOADYfoPfZqmQMjEpzpGv3vtbMcaArEoEALw_wcB sau aici: https://www.dualstore.ro/telecomanda-xiaomi-mi-bluetooth-voice-remote-control-air-mouse-pentru-xiaomi-smart-tv-si-tv-box.html?gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0jdFBCNSB0XuUHRkofayO3G8cs0ZidfCacqfuWx8wBloV0DGkNhcvcaAmXXEALw_wcB Mai sunt ceva modele, nu pot sa le cumpar pe toate si sa le testez. De aceea vroiam sa stiu daca cineva are sau a testat asa ceva pe un smart tv Samsung. @woodyteoam incercat sa conectez un mouse wireless pe usb, nu functioneaza. In schimb un mouse pe Bluetooth functioneaza dar nu pe toate aplicatiile. Mouse-ul e util pentru navigarea pe internet dar spre exemplu pe aplicatia de youtube nu functioneaza ca un mouse. Editat Ianuarie 3, 2022 de ionroata Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 La mine funcționează pe Youtube , să pot scrie în căsuța de căutare, motiv principal pentru care am luat-o. Știu, sunt anumite televizoare care nu permit acest lucru, de aia v-am și spus să verificați înainte cu o tastatură wireless. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum