grasi Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Bună seara am luat azi un amplificator Pioneer model A339 defectă se aprinde dar nu se aude nici un releu nu cuplează verificat finalii sun buni tensiune pe colector are tranzistoarele finale am verificat diode ,bune ,prefinalii buni , ce as mai putea sa mai verific ca ma dat peste cap asta .stima Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Descarca schema de aici. Apoi masoara toate semiconductoarele, dar scoase/dezlipite din amplificator. Link spre comentariu
KISS Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Verifica off_set_ul, cred ca e in protectie DC. Link spre comentariu
grasi Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 De la cine l am luat a zis ca la băgat de la rece la cald și ia dat drumul a mers și sa oprit fără sa plesnească sau sa pocnească decat că sa luat sunetul Link spre comentariu
sla Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 (editat) Daca nu se aude niciun click la apasarea butoanelor SP-A si SP-B, butoane prin care se alimenteaza bobinele releelor corespunzatoare celor doua perechi de boxe, ar trebui verificat circuitul de comanda al releelor, respectiv data exista alimentarea releelor, alimentarea ciruitului de comanda, daca nu este in protectie DC-Offset: Ar trebui verificata rezistenta R330, Q306 (care-i pe post de intrerupator pentru alimentarea celor 3 relee, casca + boxe), tensiunia de 15.6V din schema. Si eu cred ca este vorba de protectie, dar asta se poate constata doar prin masuratori. Editat Ianuarie 3, 2022 de sla Link spre comentariu
grasi Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Da nici prin apăsarea butoanelor nu pleacă, am sa încerc ce m ați sfătuit dvs ,va mulțumesc am sa revin Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Ptr.proba, circuitul de întârziere poate fi anulat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum