fgbogdan Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 daca va place sa auziti "poc poc" cand rotiti de el - f bine. Pe de alta parte e si foarte mare. dupa parerea mea nu merita sa fie folosit. Spre diferenta de un potentiometru (de calitate) - acesta va avea momente in care intrarea va fi in aer - deci brum sau mai stiu eu ce. Nici macar Lee Forest nu cred ca a folosit asa ceva :-) Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Da' ce te costa sa pui o rezistenta la masa dupa cursor? Gata cu poc-poc-ul si intrarea lasata liber in aer (nu stiu de unde ideea ca o intrare libera introduce brum, dar cine stie ce fac altii). Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Nu face poc-poc,pentru că niciodată cursorul nu rămîne în aer,așa e gândit. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Exact, cursorul nu ramane flotant... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Sunt comutatoare care, atunci când comuta, la un moment dat, cursorul calca pe plotirile vecine. Sunt si comutatoare la care cursorul calca pe fiecare plot separat. Fiecare din ele, au anumite aplicatii. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 (editat) Make-before-break si break-before-make. Sunt cunoscute de pe vremea lui Pazvante, pardon, Lee de Forest. Pe circuit imprimat se realizeaza foarte usor. Editat Ianuarie 5, 2022 de franzm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum