gamaserv Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Buna seara, si La multi ani ! tuturor, Sunt electronist automatist de profesie , Am intrat in posesia unor aparate de eletroterapie mai vechi, Zimmer Galva 4, Vaco, Sono 3,ar putea cineva sa ma ajute cu schema de la Zimmer Galva 4? lipseste partea de alimentare (trafo) Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Nu se poate deduce din schemă (reverse engineering) ? Tensiunile de lucru ale condensatorilor oferă un indiciu al tensiunii de alimentare, care de obicei e sub cea de lucru a condensatorului.Exemplu, la 1000uF/16V tensiunea filtrată ar trebui să nu depăşească 12V. Link spre comentariu
gamaserv Postat Ianuarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Am dedus eu ceva , am alimentat logica de 5v, am scos data sheet al CI, acum afiseaza afiseaza ceva dar nu reactioneaza la butonul de start, necesita mai multe tensiuni 5, 12, Link spre comentariu
gamaserv Postat Ianuarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Aceste aparate se vand si acum in Austria , Germania gen 500 Eur buc. defecte, cel de ultrasunete l-am rezolvat, lipseau tranzistorii finali. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum