Budreala Radu Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Model tv: kdl-43w755c Are sonor, dar imagine nu se zărește deloc, printre linii.... Linile sunt schimbătoare, atât ca lățime cât și culoare, se albește ecranul începând din partea stânga către dreapta, ecranul devine lăptos, după care revin dungile verticale clare, culori vii... Tcon sau display? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Asta inseamna clar, ca driverele GATE (liniile orizontale) nu sunt comandate......posibil trasee "intinse".... ce e rau si "dureros" ca nu ai specificat modelul de ecran !!! Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Decembrie 31, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Cred că aici e codul. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Decembrie 31, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Am deconectat pe rand panglicile de la tcon, pe partea anulată, ecran alb, pe partea activă, dungi verticale; nu se schimba nimic! Link spre comentariu
poplex22 Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 vedeti daca scoate si ce tensiuni scoate t-conul ? cu si fara display Link spre comentariu
grasi Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Am avut și eu un sony cu același defect și am găsit pe t con o rezistenta smd de 10k întrerupta nu am avut atunci smd și am pus una normala de 0,25w și l am vândut după 5 ani și tot funcționează Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Problemele pot fi de la t-con,sau de la panglica dintre t-con si mb. Link spre comentariu
Loreta Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 La 31.12.2021 la 14:22, Budreala Radu a spus: Model tv: kdl-43w755c Are sonor, dar imagine nu se zărește deloc, printre linii.... Linile sunt schimbătoare, atât ca lățime cât și culoare, se albește ecranul începând din partea stânga către dreapta, ecranul devine lăptos, după care revin dungile verticale clare, culori vii... Tcon sau display? Buna ziua! Ati reusit sa reparati tv-ul? Am exact aceeasi problema cu un sony bravia. Multumesc! Loreta Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Septembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Nu, este tras pe dreapta; aștept să găsesc un tcon... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum