validae Postat Ianuarie 1, 2022 Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Dacă respectivul amplificator funcţionează bine, iar vânzătorul e dispus să lase din preţ ca o compensare pentru aspectul estetic, cred că ar merita cumpărat.Dar o verificare la faţa locului va clarifica cel mai bine lucrurile.Astfel poţi ,,băga un ochi,, şi prin interorul lui, ca să vezi dacă nu s-au făcut reparaţii... Link spre comentariu
alex26 Postat Ianuarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 1 oră în urmă, validae a spus: Dacă respectivul amplificator funcţionează bine, iar vânzătorul e dispus să lase din preţ ca o compensare pentru aspectul estetic, cred că ar merita cumpărat.Dar o verificare la faţa locului va clarifica cel mai bine lucrurile.Astfel poţi ,,băga un ochi,, şi prin interorul lui, ca să vezi dacă nu s-au făcut reparaţii... Nu e dispus sa lase la preț, vrea 2000 lei. Este un Akai 2950, nu am avut pana acum Akai si as fi vrut unul, dar as vrea sa arate si bine ca aspect. A avut pe un canal finalii arsi, dar a pus originali recuperați din alt amplificator mai ieftin cumpărat doar pentru finali. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 1, 2022 Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Amplificatorul - ca model - este foarte interesant, l-am ascultat cu multi ani in urma si am fost impresionat; acum as cumpara unul pt nostalgia anilor tineretii. Din pacate pretul cerut este enorm - pt conditia in care se afla aparatul. Pt mine (in acest caz) aspectul conteaza foarte mult, plus ca reparatiile facute pe un singur canal sunt discutabile dpdv acustic. Tranzistorii "originali" pot fi dintr-un lot foarte diferit - si in acei ani loturile erau destul de diferite ca sound. Mai mult decat atat, data fiind vechimea mare, ar trebui facuta o revizie si eventual o recapare (daca nu o reconditionare), ceea ce daca este sa folosesti condensatori de top (Elna for audio) adauga vreo 4-500 euro la costuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum