radasous Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 10 ore, darius_bv a spus: Da, in mod normal trebuie sa aiba o corectie separata pe 9.53. Japonezi zgarcomani... Macar la inregistrare ar fi trebuit pusa o corectie diferita: Este interesant cum au conceput japonezii schema, la inregistrare, semnalul ce se aplica pe cap este preluat din anodul tubului final printr-o retea de ce creste frecventele inalte (cei 6..8 dB din poza de mai sus). Preaccentuarea frecventelor joase se realizeaza in primul etaj de amplificare. Am subliniat cu rosu traseul semnalului la inregistrare: Link spre comentariu
radasous Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Am lustruit capul cu Dremelul, acum este oglinditor: Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Si cum se reflecta oglinda în auditie? Link spre comentariu
radasous Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 1 oră, franzm a spus: Si cum se reflecta oglinda în auditie? Nu se reflecta, doar scade (teoretic) uzura benzilor. Dpdv haudiofil am gresit grav, am folosit pasta de slefuit verde, culoarea complementara cu cea a condensatorului montat in paralel cu capul. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Nu stiu daca, prin slefuire, nu ai largit nitel intrefierul. Link spre comentariu
radasous Postat Februarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2022 Acum 24 minute, icar a spus: Nu stiu daca, prin slefuire, nu ai largit nitel intrefierul. Nu s-a largit vizibil, am slefuit doar marginile canalului format de banda, le-am adus la nivelul zonei uzate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum