Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Minipro TL866A după actualizare v 6.85 da cod eroare 31 .

SHADYYY

Postări Recomandate

Am un astfel de programator care a mers impecabil pana acum . Se stie ca Autoelectrica( acum Geco ) nu mai vine cu update de firm si a incetat productia pentru indicativele  A și CS , în schimb au scos pe piață varianta TL866 Plusll . Până aici este ok . Normal este ca cele noi să aibă baza de date mai bogată si proprietăti superioare primei generatii , insă nu vad de ce ar bloca funcționarea celor vechi originale si cumparate cândva cu 400-600ron . Asta am patit eu , lucram cu varianta de firmware v. 6.71 fără probleme  , dar ca orice om am dorit ultima actualizare ( v.6.85 ) , deoarece nr. de device era imbogatit  ( vechi 13000 , nou peste 14000 ) . La final constat că ,,micuțul,, da mesaj de eroare cod 31 si nu mai vrea să citeasca/scrie nimic . Întrebarea mea este ; - dacă mai sunt utilizatori ce detin una din cele doua variante (A-CS )care după update se confruntă cu aceiași problema ?

Cod 31.png

Editat de SHADYYY
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHADYYY

6

• Bercu Giuliano

2

• djvas

1

• bogdan546

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut . Acum la mine este versiunea TL866A la tine TL866CS , tot acelasi sistem Win 10 , al tau este ok  al meu nu . Mai am cateva curiozităti  : In ce an a fost achizitionat ,  cu ce versiune de soft initiala ? Multumesc .

Editat de SHADYYY
Link spre comentariu
Acum 7 ore, SHADYYY a spus:

Salut . Acum la mine este versiunea TL866A la tine TL866CS , tot acelasi sistem Win 10 , al tau este ok  al meu nu . Mai am cateva curiozităti  : In ce an a fost achizitionat ,  cu ce versiune de soft initiala ? Multumesc .

se poate transforma din A in CS si invers...l-am luat acum 7-8 ani cred,nu mai tin minte ce versiune era

Editat de Bercu Giuliano
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Bercu Giuliano a spus:

se poate transforma din A in CS si invers...l-am luat acum 7-8 ani cred,nu mai tin minte ce versiune era

Stiu , initial el era varianta CS , l-am rescris pentru versiunea A , deoarece acesta beneficia și de ICSP .  Nu l-am folosit circa un an  ( si atunci pe Windows 7  ) mergea brici . Acum vrănd să verific daca mai lucreaza , am constatat erorile  amintite .  

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La multi ani . Scuze cred ca am incarcat fisier contrar politicii de la sectiunea ,,Diverse,, a acestui forum . Dar am fost derutat de faptul ca exista buton pt incarcarea fisierelor , iar eu nu am citit ( mia culpa ). Subiectul cred ca intereseaza mai multa lume , rog sa fie mutat la sectiune  corecta a acestui forum !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări