SHADYYY Postat Decembrie 29, 2021 Partajează Postat Decembrie 29, 2021 (editat) Am un astfel de programator care a mers impecabil pana acum . Se stie ca Autoelectrica( acum Geco ) nu mai vine cu update de firm si a incetat productia pentru indicativele A și CS , în schimb au scos pe piață varianta TL866 Plusll . Până aici este ok . Normal este ca cele noi să aibă baza de date mai bogată si proprietăti superioare primei generatii , insă nu vad de ce ar bloca funcționarea celor vechi originale si cumparate cândva cu 400-600ron . Asta am patit eu , lucram cu varianta de firmware v. 6.71 fără probleme , dar ca orice om am dorit ultima actualizare ( v.6.85 ) , deoarece nr. de device era imbogatit ( vechi 13000 , nou peste 14000 ) . La final constat că ,,micuțul,, da mesaj de eroare cod 31 si nu mai vrea să citeasca/scrie nimic . Întrebarea mea este ; - dacă mai sunt utilizatori ce detin una din cele doua variante (A-CS )care după update se confruntă cu aceiași problema ? Editat Decembrie 29, 2021 de SHADYYY Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 29, 2021 Partajează Postat Decembrie 29, 2021 (editat) Am acelasi programator,win 10 64 v6.85 ruleaza fara probleme Editat Decembrie 29, 2021 de Bercu Giuliano Link spre comentariu
SHADYYY Postat Decembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2021 (editat) Salut . Acum la mine este versiunea TL866A la tine TL866CS , tot acelasi sistem Win 10 , al tau este ok al meu nu . Mai am cateva curiozităti : In ce an a fost achizitionat , cu ce versiune de soft initiala ? Multumesc . Editat Decembrie 30, 2021 de SHADYYY Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 (editat) https://ibb.co/4PKmNpN windows 10 Programatorul este versiunea A Editat Decembrie 30, 2021 de bogdan546 Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 ai incercat si altceva sau doar PiC -ul ? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 (editat) Acum 7 ore, SHADYYY a spus: Salut . Acum la mine este versiunea TL866A la tine TL866CS , tot acelasi sistem Win 10 , al tau este ok al meu nu . Mai am cateva curiozităti : In ce an a fost achizitionat , cu ce versiune de soft initiala ? Multumesc . se poate transforma din A in CS si invers...l-am luat acum 7-8 ani cred,nu mai tin minte ce versiune era Editat Decembrie 30, 2021 de Bercu Giuliano Link spre comentariu
SHADYYY Postat Decembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Acum 4 ore, djvas a spus: ai incercat si altceva sau doar PiC -ul ? Am încercat si ATMEGA8 și tot același fenomen . Link spre comentariu
SHADYYY Postat Decembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Acum 4 ore, Bercu Giuliano a spus: se poate transforma din A in CS si invers...l-am luat acum 7-8 ani cred,nu mai tin minte ce versiune era Stiu , initial el era varianta CS , l-am rescris pentru versiunea A , deoarece acesta beneficia și de ICSP . Nu l-am folosit circa un an ( si atunci pe Windows 7 ) mergea brici . Acum vrănd să verific daca mai lucreaza , am constatat erorile amintite . Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 La multi ani . Scuze cred ca am incarcat fisier contrar politicii de la sectiunea ,,Diverse,, a acestui forum . Dar am fost derutat de faptul ca exista buton pt incarcarea fisierelor , iar eu nu am citit ( mia culpa ). Subiectul cred ca intereseaza mai multa lume , rog sa fie mutat la sectiune corecta a acestui forum ! Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 9, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2022 Multumesc ca a fost mutat de la diverse la Pc sofware ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum