viorelneacsa Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Salutare tuturor. As vrea sa supun discutiei o mica problema pe care o intampin: am un amplificator eltax avr 800 pe care nu l-am folosit de mult iar acum cand vreau sa reglez volumul merge doar intr-o singura directie, adica doar se mareste, chiar daca vreau sa reduc volumul, acest creste. Care ar putea fi cauza, sa fie potentiometrul de volum sau altceva? Multumesc anticipat tuturor pentru raspunsuri si ajutor. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Potenţiometrul de volum cred că e de fapt un encoder la acest model, iar reglajul se face digital.Encoderul generează un număr de impulsuri per rotaţie, iar defectarea lui poate duce la astfel de situaţii. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 (editat) nu are/aveti telecomanda? Editat Decembrie 28, 2021 de barbulescuorlando Link spre comentariu
sla Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Problema similara si rezolvare: https://www.youtube.com/watch?v=y4XF9PoidJQ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum