pluto04 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Am pus mana pe o jucarie de E0102 din 1978, am vazut inauntru ca a mai umblat cineva la comutatorul de pozitie timp si nu prea ia mers planul inainte sa il dea mai departe. Are destul de multe probleme si am dat prea mult pe el dar totusi daca reusesc sa il fac frumos merita tot sincer. Acum problema la mana, are cineva scheme complete la el? Se pricepe cineva la el? Am destul de multe intrebari (nu sunt foarte experimentat avand 17 ani si lucrand pana acum "orb" fara un osciloscop). Urmeaza sa fac ceva filmari si poze acestuia cand analizeaza semnalul de 1khz 800mV si 80mV. Multumesc anticipiat pentru orice ajutor. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Salut, Este E0102 sau E0102M? Eu am cartea la E0102M, daca e buna o postez. BR/Daniel Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Salut, Uite aici cartea lui E0102: https://www.transferxl.com/download/087ptHVsp3Yc0?utm_source=downloadmail&utm_medium=e-mail BR/Daniel Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Ca să îl poţi aduce la parametri, ai nevoie fie de alt osciloscop funcţional, fie de un generator de forme de undă bine calibrat.Deci te sfătuiesc să-l dai spre depanare cuiva cu experienţă, sunt destui colegi de forum care pot face asta.Dar ar fi util să-ţi completezi locaţia la profil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum