validae Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Aseară la serviciu mi-a adus un coleg care stă în apropiere un tv cu modelul JVC şi şasiu Vestel 17MB120 care din când în când face nişte figuri pe imagine.Uneori imaginea e afectată, dar uneori dispare aproape total, rămânând nişte linii colorate orizontale la bază. Am stat cel puţin două ore până a făcut primul simptom, a apărut o linie orizontală roşie pe mijlocul ecranului.Apoi imaginea a început să se dubleze cam ca efectul red/cyan la filmele 3D.Pun mai jos poză şi filmare.S-a mai întâlnit cineva cu defectul respectiv, ce credeţi, e din panel ? Menţionez că imaginea multiplă tip ,,caleidoscop,, e cauzată de faptul că foloseam telefonul ca sursă de imagine, prin conexiunea WiFi.. Dacă ar fi din placă, e simplu...îl pun să-şi ia o placă, e cam 200 Lei una.Dacă e din panel e cam aiurea, tv-ul fiind foarte mare.Cu greu i-am găsit un loc sigur prin atelier. https://i.imgur.com/OGLUHbE.mp4 https://i.imgur.com/GNbMPif.mp4 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 (editat) defect display,display ce e posibil sa fie samsung,incepeti cu ,,curatarea benzilor t.con,a driverelor superioare daca au avut lichide,testarea fara una din benzile t.con display,masuratori pemodul display,izolarea pe bucati,dupa identificare partii defecte..... dati-ii un ,,clansonson,, domnului Costica_Tv el v-ar putea ajuta cred,sa nu mergeti pe ,,bajbaite,, succes Editat Decembrie 27, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Din păcate, am uitat complet să fac o poză la eticheta display-ului şi am montat la loc tv-ul, fiindcă era târziu când am testat imaginea.Miercuri aş putea să-l desfac iar...când ajung iar la serviciu. Ar exista vreo şansă de remediere la display ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 13 minute, validae a spus: Din păcate, am uitat complet să fac o poză la eticheta display-ului şi am montat la loc tv-ul, fiindcă era târziu când am testat imaginea.Miercuri aş putea să-l desfac iar...când ajung iar la serviciu. Ar exista vreo şansă de remediere la display ? eticheta nu prea ajuta,codul t.con mai degraba Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Miercuri îl mai desfac şi mă uit. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2021 Azi nu am avut timp de JVC-ul colegului, iar având în vedere că tocmai Duminică pe 2 Ianuare mai ajung la serviciu, l-am dat colegului să-l ducă acasă.La serviciu am nişte draci de mâţe care ,,mi-au,, mai dărâmat două televizoare de pe masă, noroc că nu s-a spart niciunul, dar oricum erau parţial defecte. Deci nu am vrut să risc, i-am zis că după Anul Nou poate mai încercăm ceva, alternativa fiind aceea de a dezmembra tv-ul şi îl pun la vânzare pe componente, mai scoate şi el vreo 300-400Lei din pagubă pe plăci... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum