Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led LG cu probleme.

SULU GHEORGHE

Postări Recomandate

Dețin un LG , model 32LF561V.  După    oprire,îmi cere o nouă scanare.  Mă  poate ajuta un coleg cu un Firmware   ( Update ) mai nou ? Versiunea actuală:  03.08.01. Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SULU GHEORGHE

2

• sorintv

1

Top autori în acest subiect

Salut, si Sarbatori Fericite, pentru toti membrii "Elforum"! Raspund eu. Prima varianta, cu stick, descarci de pe sit-ul oficial LG, ultimul firmware pentru modelul de LG al tau,

este 3.10.00, il dezarhivezi, faci un folder "LG_DTV" pe stick, pui ce-ai dezarhivat in folder, si faci update la tv. Daca tot nu memoreaza, atunci trebuie programator pentru rescris memoria SPI, sau schimbata memoria NAND. Ar fi normal si un "reset factory" dupa update, sau dupa rescris memoria (memoriile). Cam atat am avut de spus.

Editat de sorintv
Link spre comentariu
Acum 9 ore, sorintv a spus:

Salut, si Sarbatori Fericite, pentru toti membrii "Elforum"! Raspund eu. Prima varianta, cu stick, descarci de pe sit-ul oficial LG, ultimul firmware pentru modelul de LG al tau,

este 3.10.00, il dezarhivezi, faci un folder "LG_DTV" pe stick, pui ce-ai dezarhivat in folder, si faci update la tv. Daca tot nu memoreaza, atunci trebuie programator pentru rescris memoria SPI, sau schimbata memoria NAND. Ar fi normal si un "reset factory" dupa update, sau dupa rescris memoria (memoriile). Cam atat am avut de spus.

MULTUMESC ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări