SULU GHEORGHE Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Dețin un LG , model 32LF561V. După oprire,îmi cere o nouă scanare. Mă poate ajuta un coleg cu un Firmware ( Update ) mai nou ? Versiunea actuală: 03.08.01. Multumesc ! Link spre comentariu
sorintv Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 (editat) Salut, si Sarbatori Fericite, pentru toti membrii "Elforum"! Raspund eu. Prima varianta, cu stick, descarci de pe sit-ul oficial LG, ultimul firmware pentru modelul de LG al tau, este 3.10.00, il dezarhivezi, faci un folder "LG_DTV" pe stick, pui ce-ai dezarhivat in folder, si faci update la tv. Daca tot nu memoreaza, atunci trebuie programator pentru rescris memoria SPI, sau schimbata memoria NAND. Ar fi normal si un "reset factory" dupa update, sau dupa rescris memoria (memoriile). Cam atat am avut de spus. Editat Decembrie 26, 2021 de sorintv Link spre comentariu
SULU GHEORGHE Postat Decembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 9 ore, sorintv a spus: Salut, si Sarbatori Fericite, pentru toti membrii "Elforum"! Raspund eu. Prima varianta, cu stick, descarci de pe sit-ul oficial LG, ultimul firmware pentru modelul de LG al tau, este 3.10.00, il dezarhivezi, faci un folder "LG_DTV" pe stick, pui ce-ai dezarhivat in folder, si faci update la tv. Daca tot nu memoreaza, atunci trebuie programator pentru rescris memoria SPI, sau schimbata memoria NAND. Ar fi normal si un "reset factory" dupa update, sau dupa rescris memoria (memoriile). Cam atat am avut de spus. MULTUMESC ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum