cirip Postat August 4, 2022 Partajează Postat August 4, 2022 Va salut dl. @DanM, Si eu sunt de parere ca filtrul este dezadaptat. Rugati-l pe dl. Ovidiu sa exporte parametrii S ai filtrului intr-un fisier s2p. Postati fisierul aici si incerc eu sa dau cu fierul de calcat pe riplul ala. Poate ii sugerati discret d-lui Ovidiu sa revina pe forum ... Link spre comentariu
grosu99 Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 nu l-a adaptat ?! Link spre comentariu
yo3fhm Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 (editat) La 23.08.2022 la 13:09, grosu99 a spus: nu l-a adaptat ?! Pai filtrul ala nu e adaptat cum nu-s eu campion la sailing in trapez. Dar s-o luam altfel. Poate dl. Dan a fost in concediu, ca vad ca din 3Aug a ramas problema in aer si intrebarea ta la fel. In schimb, ultima vizita a dansului pe forum a fost acum 2h... Daca discutam de filtrul postat tot de dumnealui : La 13.06.2022 la 20:11, DanM a spus: Filtrul... "furat" tot de la VK3HN, de pe alt proiect... nu-l mai tin minte... ... atunci, cea mai rapida (dar ghiolbaneasca) metoda de a vedea daca receptioneaza "mai frumoz" ar fi sa strapeze temporar intrarea si iesirea filtrului (sau sa-l inlocuiasca de-a dreptul) cu un condensator oarecare, de aprox. 1nF. Probabil ca spectrul reprodus va intra in drepturi si se vor auzi si zonele de joase/medii, ca sa indulceasca receptia. Evident, nu va mai exista nici o filtrare si de aici, restul consecintelor, dar ... cel putin va suna ceva mai "bine". Dupa etapa asta, ar putea trece la depanarea filtrului in sine (cel mai probabil, va trebui sa jongleze nitel cu rezistorii de terminatie). Dar din cate vad, din 3Aug. proiectul a ramas in acelasi stadiu. Adica de vreo 20 zile. Prietenii stiu oare de ce ? Editat August 24, 2022 de yo3fhm Link spre comentariu
DanM Postat August 25, 2022 Autor Partajează Postat August 25, 2022 Acum 12 ore, yo3fhm a spus: ...Prietenii stiu oare de ce ? ... ... Ca m-am "procopsit" cu un amplificator pe lampi, de la un bun prieten(@Untold) de la audio cu tuburi, aici pe forum, cu rugamintea sa-l aduc in mintile lui (amplificatorul nu prietenul) si mai suntem si presati de timp, pana prin 10-15 septembrie sa fie gata... no...si de-atunci fac si refac trasee, puncte statice de functionare, neutrodinari... aseara a avut primul comportament pasnic, n-am mai avut autooscilatii deci zilele astea se termina aventura. Sa ma intorc si eu la ale mele... Cat despre concediu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum