Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema de legare a celor 6  elemente (acumulatori)din interiorul bateriei DELL Latitude D630

miniMAX19

Postări Recomandate

am desfacut  bateria de la leptop dell latitude d630 ca sa schimb elementii ,si nu mai stiu schema de legare a celor 6  elemente (acumulatori)din interiorul bateriei .are cineva  schema conexiune acumulatori in baterie leptop dell d630 .Cum sa fac legatura intre ei ,merge si conductor litat cositorit? sau alta idee.???.Nu am banda speciala ,o pot inlocui cu alceva ?,eventual dintr-un recipient de sprei sau alceva ? Mii de multumiri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miniMAX19

4

• validae

3

• sesebe

1

• Sandu 64

1

Top autori în acest subiect

Ai păstrat circuitul de monitorizare şi egalizare din baterie ? Acumulatorii sunt grupaţi câte doi în paralel, apoi grupurile de doi legate în serie.Ai un plus, un minus şi două conexiuni comune.Dacă făceai o poză înainte de a desface conexiunile....

Link spre comentariu
Acum 3 ore, validae a spus:

Ai păstrat circuitul de monitorizare şi egalizare din baterie ? Acumulatorii sunt grupaţi câte doi în paralel, apoi grupurile de doi legate în serie.Ai un plus, un minus şi două conexiuni comune.Dacă făceai o poză înainte de a desface conexiunile....

-Am pastrat circuitul,Am facut 2 poze fata spate (Putin confuze)

-Daca desfac un acumulator pot taia straifuri ca sa le folosesc la sudarea IN PUNCTE CU UN TRAFO de cuptor cu inductie ?

Mii de multumiri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări