Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ALARMA PT CASA

klaudyux

Postări Recomandate

Salut!O sa-ti trimit hexul imediat ce ajung acasa de la munca .Probabil ca o sa-l vezi maine deoarece eu locuiesc in Montreal si sunt 7 ore de diferenta de fus orar asa ca eu ajung acasa pe la miezul noptii in RomaniaLa mine functioneaza corect sper sa mearga si la tineBafta!

Salut,chiar acum am terminat montajul, pot sa-ti spun ca funcitoneaza, greseala a fost de la mine la compilarea asm-uluipt incepul totul pare k...mai testez :d
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• klaudyux

11

• so19so76

6

• Laci

3

• Cristi2005

1

Top autori în acest subiect

am tot testat montajul si este f bun acum vreau sa-l adaptez pt locuinta ceea ce insemna ca o sa vreau sa schimb modul de declasansare al senzorilor adica sa-i fac sa functioneze "invers" sa semnalizeze la deschiderea circuitului nu la inchiderea circ mai vreau sa modific si timpul temporizat si pe cel de alarmare inca ceva :d : am tot incercat sa compilez asm-ul dar nu am reusit :( , probabil ca gresesc ceva la mplab iti atasesz hex-ul tau si hex-ul meu; de jos in sus a 2-a linie la mine lipseste :( daca iti permite timpul si folosesti messul, id-ul meu este klaudyux mesi !

Link spre comentariu

Salutsenzorii de tip PIR au in general un releu care are atat contacte normal inchis cat si contacte normal deschis ,deci nu trebuie decat sa alegi contactul de care ai nevoie in cazul tau este normal deschis in asa fel incat cand se inchide contactul sa-ti dea alarma.pentru schimbarea temporizarilor trebuie desigur modificat asm-ul Bafta!

Link spre comentariu

Salutsenzorii de tip PIR au in general un releu care are atat contacte normal inchis cat si contacte normal deschis ,deci nu trebuie decat sa alegi contactul de care ai nevoie in cazul tau este normal deschis in asa fel incat cand se inchide contactul sa-ti dea alarma.pentru schimbarea temporizarilor trebuie desigur modificat asm-ul Bafta!

ce trebuie modificat in asm pt a schimba modul de declansare al intrarilor si pt a mari sau micsora timpul de temporizare si pe cel de alarma ? cum se realizeaza practic pe asm ? (daca are cineva rabdare sa si explice un pic :d ) multumesc !
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări