maky_geo Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 salut prieteni am un tv auto alimentare la 12v asi vrea un manual service am cateva componente rezistente arse care nu se mai vede valoarea lor. modelul este EU-5777 procesorul este un KA2915CD. multumesc Link spre comentariu
maky_geo Postat Decembrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 da va salut din nou. ati fost de mare ajutor toti. am rezolvat dilema fara niciun raspuns din partea voastra. multumesc si poate ca voi mai reveni vreodata cu subiecte noi. Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Poate ca nu ati primit nici un raspuns deoarece nici unul dintre colegi nu are schema solicitata. In nici un caz ca nu au dorit sa va ajute. Link spre comentariu
maky_geo Postat Decembrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 1 minut, yokoono a spus: Poate ca nu ati primit nici un raspuns deoarece nici unul dintre colegi nu are schema solicitata. In nici un caz ca nu au dorit sa va ajute. ok am gasit schema la domnul iordache florin, credeam ca pot gasi aici sau macar un cuvant am sau nu. acum nu mai conteaza il am in functiune cu ajutorul domnului florin. zi usoara Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 (editat) Acum 2 ore, maky_geo a spus: ok am gasit schema la domnul iordache florin, credeam ca pot gasi aici sau macar un cuvant am sau nu. acum nu mai conteaza il am in functiune cu ajutorul domnului florin. zi usoara domnul Iordache Florin e membru pe un site arab sa inteleg,si nu pe acest forum,?,lipsa de respect din partea dumitale sa vii cu astfel de replica,de parca platesti vre-un ban si trebuie sa capeti raspuns neaparat la necazurile dumitale direct in topic,de aceea multi nu meritati ajutor,era simplu sa spui,va multumesc am rezolvat cu ajutorul Domnului Iordache Florin Editat Decembrie 21, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
maky_geo Postat Decembrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 3 minute, iuliantv a spus: domnul Iordache Florin e membru pe un site arab sa inteleg,si nu pe acest forum,?,lipsa de respect din partea dumitale sa vii cu astfel de replica,de parca platesti vre-un ban si trebuie sa capeti raspuns neaparat la necazurile dumitale direct in topic,de aceea multi nu meritati ajutor,era simplu sa spui,va multumesc am rezolvat cu ajutorul Domnului Iordache Florin ok domnule de unde stiti dumneavoastra ca nu platesc? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 La topicuri se răspunde când cineva are cunoştinţă despre cazul respectiv şi mai ales atunci când cineva are timp şi buna dispoziţie... Elforum nu e Armata Salvării să stea cineva să vă răspundă la toţi în secunda doi de când aţi postat o problemă.Forumul e format din oameni pasionaţi şi oameni cu probleme. Cei cu probleme ori aşteaptă să fie ajutaţi, ori se duc la un service contra cost....alegerea le aparţine.Dar lipsa de respect ţine de cei 7 ani...de acasă De altfel nu te-ai mulţumit să te arăţi nemulţumit de faptul că a trebuit să aştepţi un răspuns, deşi tot un membru Elforum te-a ajutat în final. A trebuit să-mi trimiţi raport cu textul ,,De ce m-aţi blocat, bloca-v-ar cine ştiu eu ?,,. Pentru care ai o banare cu urări de Sărbători fericite... Link spre comentariu
Postări Recomandate