Enuta Mihai Postat Decembrie 19, 2021 Partajează Postat Decembrie 19, 2021 Am instalat totul ca la carte program activari etc dar in momentul in care vreau sa instalez driverul nu imi da voie. windows 10 64 bit Intru device manager ma duc pe other device AUTOCOM CDP + driver update , ma duc pe cale unde am copiat folderul de auto driver usb , imi zice ca gaseste driverul dar a intervernit o eroare si nu se poate instala. Daca ma poate indruma cineva as fi recunoscator . Multumesc Link spre comentariu
Angel39 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 din pacate nu ai cum sa instalezi pe win 10, am incercat si eu fara succes. la fel si cu vcds, aceeasi prostie, nu recunoaste driverul nici sa il omori. incearca cu aplicatia wow Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Masina virtuala cu sistem de operare compatibil si redirectionat portul USB in masina virtuala. Link spre comentariu
TestPoint Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 La 19.12.2021 la 12:36, Enuta Mihai a spus: Am instalat totul ca la carte program activari etc dar in momentul in care vreau sa instalez driverul nu imi da voie. windows 10 64 bit Intru device manager ma duc pe other device AUTOCOM CDP + driver update , ma duc pe cale unde am copiat folderul de auto driver usb , imi zice ca gaseste driverul dar a intervernit o eroare si nu se poate instala. Daca ma poate indruma cineva as fi recunoscator . Multumesc Aceste programe (Autocom,Delphi) functioneaza pe Win 10 doar daca dezactivezi windows defender si windows update. Daca continua problema cu instalarea driverului ,urmeaza pasii din tutorial. Link spre comentariu
flin Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 Am cumparat recent o intefata delphi serial 100251, firmware 1622, a vemit cu cd delphi 2017, rev. 3. Am si softul Delphi 2019, ce contine o baza de date mai recenta, dar nu recunoaste interfata, parca nu ar fi instalate driverele, cu toate ca le-am instalat. Acelasi lucru se intampla si in cazul softului Wurt Wow, unde casuta Diagnoze este inactiva ( banuiesc ca din cauza ca nu recunoaste interfata ). Ce pot face pentru a utiliza softuri cu baze de date mai recente de 2017? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum