Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme instalare driver tester delphi ds150 serie 100251

Enuta Mihai

Postări Recomandate

Am instalat totul ca la carte program activari etc dar in momentul in care vreau sa instalez driverul nu imi da voie.

windows 10 64 bit

Intru device manager ma duc pe other device AUTOCOM CDP + driver update , ma duc pe cale unde am copiat folderul de auto driver usb , imi zice ca gaseste driverul dar a intervernit o eroare si nu se poate instala.

Daca ma poate indruma cineva as fi recunoscator .

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

1

• TestPoint

1

• Angel39

1

• Enuta Mihai

1

Top autori în acest subiect

• 3 luni mai târziu...
La 19.12.2021 la 12:36, Enuta Mihai a spus:

Am instalat totul ca la carte program activari etc dar in momentul in care vreau sa instalez driverul nu imi da voie.

windows 10 64 bit

Intru device manager ma duc pe other device AUTOCOM CDP + driver update , ma duc pe cale unde am copiat folderul de auto driver usb , imi zice ca gaseste driverul dar a intervernit o eroare si nu se poate instala.

Daca ma poate indruma cineva as fi recunoscator .

Multumesc

Aceste programe (Autocom,Delphi) functioneaza pe Win 10 doar daca dezactivezi windows defender si windows update.

Daca continua problema cu instalarea driverului ,urmeaza pasii din tutorial.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am cumparat recent o intefata delphi serial 100251, firmware 1622, a vemit cu cd delphi 2017, rev. 3. Am si softul Delphi 2019, ce contine o baza de date mai recenta, dar nu recunoaste interfata, parca nu ar fi instalate driverele, cu toate ca le-am instalat. Acelasi lucru se intampla si in cazul softului Wurt Wow, unde casuta Diagnoze este inactiva ( banuiesc ca din cauza ca nu recunoaste interfata ). Ce pot face pentru a utiliza softuri cu baze de date mai recente de 2017?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări