gigione01 Postat Decembrie 18, 2021 Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Cumpar o memorie 25q64 scrisa pentru tv Bush LE20GTG-01. Link spre comentariu
gigione01 Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Anunt valabil! Un coleg a incercat sa ma ajute cu o cunostiinta care voia DOAR 500 lei pentru memoria scrisa!! O fi foamea asa de mare si eu sunt rupt de realitate?? Caut in continuare la un pret decent,real!! Pot pune la dispozitie placa pentru extragerea si rescrierea DUMP-ului.Se pare ca functioneaza in majoritatea cazurilor. Eu nu am scule si priceperea necesara! Editat Decembrie 20, 2021 de gigione01 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Sculele si mai ales "priceperea" se platesc. 500 lei este cam exagerat, dar totusi ... Link spre comentariu
gigione01 Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Acum 38 minute, modoran a spus: Sculele si mai ales "priceperea" se platesc. 500 lei este cam exagerat, dar totusi ... E vreunul cu soriciul asa de gros,care la reparatia unui tv -NON-SMART sa ceara 500 ron? Poate se bazeaza pe zicala:E PROST CINE DA,NU CINE CERE!! Totusi o placa completa,functionala e maxim150ron,un tv cu specificatii si dimensiuni IDENTICE e maxim 250 second-hand. Pe ce lume traim si cata japca.....?? Cel mai ieftin programator pentru 25q64 e 35 de lei la E**g.O memorie e 2,5 lei la Miva sau pe olx...Dump e pe net sau se poate scoate si rescrie cel original. Restul e avaritie sau prosteala pentru gusteri!! Caut in continuare .Nu ofer mai mult de 50 lei in avans daca consider ca persoana nu e JAPCAR!! Editat Decembrie 20, 2021 de gigione01 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Nu aveti nici un service pe aproape ? Mai mult de 100 de lei nu cred ca va costa .. Link spre comentariu
gigione01 Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 1 oră în urmă, dan-a2 a spus: Nu aveti nici un service pe aproape ? Mai mult de 100 de lei nu cred ca va costa .. Din pacate nu am! O sa iau o placa functionala,e mai ieftin,mai comod decat sa plimb 2 drumuri tv dupa mine prin Slatina!! Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Daca aveti drum pe la Bals...zona Bals, gratis..doar sa gasim dump ul, nu il detin...memorie cred ca am...de preferat in weekend Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Acum 4 ore, gigione01 a spus: E vreunul cu soriciul asa de gros,care la reparatia unui tv -NON-SMART sa ceara 500 ron? Poate se bazeaza pe zicala:E PROST CINE DA,NU CINE CERE!! Totusi o placa completa,functionala e maxim150ron,un tv cu specificatii si dimensiuni IDENTICE e maxim 250 second-hand. Pe ce lume traim si cata japca.....?? Cel mai ieftin programator pentru 25q64 e 35 de lei la E**g.O memorie e 2,5 lei la Miva sau pe olx...Dump e pe net sau se poate scoate si rescrie cel original. Restul e avaritie sau prosteala pentru gusteri!! Caut in continuare .Nu ofer mai mult de 50 lei in avans daca consider ca persoana nu e JAPCAR!! 1-da e un pret exagerat,eu unul fac preturile in functie si de valoarea tv-ului,unde e posibil(70-80lei era un pret corect daca venea la mine un client ,cu un tv de 20-22 inchi,2-rescrierea cu dumpul salvat ,merge in 10% din cazuri,3-ati enumerat toate,programator,memorie spi,dump cu toate ca dumpul nu se stie, dar i-mi pun intrebarea,de ce nu v-ati cumparat un programator?,pe care il aveati in raft ca nu se stie, nu caut cearta sau sa ma umflu in pene Editat Decembrie 20, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Iulian, nu incepeti va rog si aici discutia pe care tocmai am curatat-o eu pe celalalt topic, incercati cu totii sa ramaneti ontopic. Link spre comentariu
gigione01 Postat Decembrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 15 ore, catalin004 a spus: Daca aveti drum pe la Bals...zona Bals, gratis..doar sa gasim dump ul, nu il detin...memorie cred ca am...de preferat in weekend Va multumesc! Dupa sarbatori-nu am nicio graba,spritz-ul il aduc eu. Voi cauta eu dump-ul si vom incerca sa scriem si cu cel gasit,si cu cel din memorie,extras-rescris. Lasati-mi un nr de telefon in mesaj privat pentru a discuta atunci daca sunteti disponibil. Sarbatori fericite va doresc tuturor!! Se poate inchide! Multumesc tuturor,chiar si hateri-lor care au poluat acest anunt din motive greu de inteles! Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 (editat) Cu placere, nu costa nimic sa fii om...continuam in privat! Editat Decembrie 21, 2021 de catalin004 Link spre comentariu
Postări Recomandate