Cristi1983 Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Bună ziua Am avut un lg 108 cm 4k model 43uk6400plf care a funcționat vreo 3 ani pana într o dimineața când nu a vrut sa mai meargă. Mai precis am rămas doar cu sonorul ,ecranul nefuncțional, totul albastru. Menționez ca la lumina lanternei nu se vede nimic pe ecran Am mers la service lg și verdictul display-ul este defect verdict pus în 2 sec când a văzut ecranul Tv nu a fost lovit . Este vre o piesa care defectandu se sa arate display-ul asa. Mulțumesc Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Cauta alt service. Eu nu cunosc o astfel de situație. Pot fi LED-urile duse pe albastru dar ai avea imagine. Cel mai probabil este dus T-CON-ul, deci nu ecranul. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 (editat) Acum 10 ore, Cristi1983 a spus: Bună ziua Am avut un lg 108 cm 4k model 43uk6400plf care a funcționat vreo 3 ani pana într o dimineața când nu a vrut sa mai meargă. De ce spui ca "ai avut" un lg...nu mai esti in posesia lui. l-ai vandut ? Editat Decembrie 17, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum