Untold Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Va salut cu respect! A incercat cineva sa faca un preamplificator pentru doza MM cu acest tub? Am tot ce-mi trebuie, ramane sa-mi faca cineva cablajele si as dori o parere din partea celor care se pricep la tuburi. Si rog frumos pe Dl. Lazaroiu sa faca o simulare la schema atasata, cu multumiri! 6c17k-sprint.zip Link spre comentariu
saptemari Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Ar mai fi ceva informatii pe aici si pe acolo https://www.bartola.co.uk/valves/2015/07/04/lcr-phono-design-notes-part-ii/#more-4746 Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Multumesc, @saptemari, din pacate insa nu mai exista in acel topic din 2018 schemele si pozele. O sa vorbesc cu dl. Lazaroiu. Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 (editat) La 17.12.2021 la 10:47, Untold a spus: Va salut cu respect! A incercat cineva sa faca un preamplificator pentru doza MM cu acest tub? Am tot ce-mi trebuie, ramane sa-mi faca cineva cablajele si as dori o parere din partea celor care se pricep la tuburi. Si rog frumos pe Dl. Lazaroiu sa faca o simulare la schema atasata, cu multumiri! Schema este functionala,dupa cum vedeti in grafice,performantele finale depind pana la urma de abilitatile practice ale dv. La aceste tipuri de constructii, trebuie tinut cont de tot ce inseamna alimentarea filamentelor si asigurarea unei tensiuni anodice cat mai bine filtrata. Cat priveste filtrul RIAA din schema nu as avea decat o mica obiectie,vedeti cele doua modificari pe schema,aceste modificari aduc un pic de "prezenta" sunetului,oricum pana la urma tot urechea dv. va fi "consumatorul" final de sunet ! Editat Ianuarie 2, 2022 de OLIMPIU Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Va multumesc, dle Olimpiu pentru simulare. Si as mai avea o intrebare: dupa cum am vorbit ieri, o sa fac sursa separata de preamplificator, in alta cutie. Insa nu stiu cum ar fi mai bine: sa fac tot alimentatorul in cutie separata si sa vin cu cc la preu sau sa fac partea de redresare si stabilizare in cutia preului si sa vin cu ca de la cutia trafului? Cred, totusi ca ar fi mai bine sa ma duc la preu cu cc, nu? Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 49 minute, Untold a spus: Va multumesc, dle Olimpiu pentru simulare. Si as mai avea o intrebare: dupa cum am vorbit ieri, o sa fac sursa separata de preamplificator, in alta cutie. Insa nu stiu cum ar fi mai bine: sa fac tot alimentatorul in cutie separata si sa vin cu cc la preu sau sa fac partea de redresare si stabilizare in cutia preului si sa vin cu ca de la cutia trafului? Cred, totusi ca ar fi mai bine sa ma duc la preu cu cc, nu? Exact! cea mai buna și tehnică soluție este să " transportați la distanta " curent alternativ! Aștept rezultatele finale,succes! Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Deci, partea de redresare+stabilizare in cutia preului si de la traf vin cu alternativul? Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 5 ore, Untold a spus: Deci, partea de redresare+stabilizare in cutia preului si de la traf vin cu alternativul? Eu asa as proceda! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum