Mitica M. Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum folosesc de la Sky-print si e ok pt transfer la cald. Pot spune ca nu e nici o diferenta intre ei si Orink de care am avut si eu inainte in Samsung. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Multumesc @Mitica M.. Am incercat si eu metoda cu transfer la cald dar nu am fost multumit de rezultat. Nu am reusit sa am trasee curate, nedeformate. Trebuie sa mai exersez. Pana una-alta mi-am facut mana pentru transfer la rece. Am comandat un cartus Orink, mirrcuri ar trebui sa ajunga. In weekend testez. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Ieri, adică mai repede decât mă așteptam, mi-a sosit noul cartuș de toner. Altă viață! În două ore aveam cablajul gata cu tot cu uscarea lacului pe ambele fețe, iar uscarea consumă cel mai mult timp. Metoda cu transfer de toner la rece chiar funcționează. Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Aspect profesional. Felicitari ! Link spre comentariu
d-david Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Acum 10 minute, zvonacfirst a spus: În două ore aveam cablajul gata cu tot cu uscarea lacului pe ambele fețe, iar uscarea consumă cel mai mult timp. Salut, cu ce lac dati pe cablaje? Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Nu era mai bine să lăcuiți fața cu trasee după ce au fost lipite componentele? Nu se contaminează aliajul de lipit când se topește peste lac? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Acum 17 minute, d-david a spus: Salut, cu ce lac dati pe cablaje? Pe top dau cu lac auto la spray iar pe bottom dau cu lac de colofoniu (colofoniu dizolvat in alcool izopropilic). Cu ocazia asta i-am raspuns si lui @PavelR. Acum 24 minute, draku a spus: Aspect profesional. Felicitari ! Multumesc. Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Am înțeles , multumesc ! Link spre comentariu
Vittorino Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 (editat) Va salut! @zvonacfirst Ce program de proiectare cablaj utilizati? Imi plac bibliotecile pentru conectoare. BAFTA! Editat Octombrie 11, 2023 de validae Library = Bibliotecă. Librarie e altceva... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Folosesc EasyEDA. Amprentele mi le fac, in general, singur in functie de componentele pe care le am. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 zvonacfirst.Fain!Să înțeleg că pcb-ul e pentru comutare traf la o sursă? Cred că interesa pe mai mulți soluția cu schemă şi cablaj.Puteai să pui proiectul la surse... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 (editat) @BRANCA exista nenumarate variante de scheme de comutare a infasurarilor, am postat si eu vreo doua cu ceva vreme in urma, a postat si GeoMar chiar mai inaintea mea. Cine are nevoie, sa ceara pe forum, sigur va sari cineva sa ajute. Tu ai cablajele luate de pe forum cu modulul de comutare integrat, sper sa nu gresesc. Editat Octombrie 11, 2023 de zvonacfirst Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum