Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Metoda de facut cablaje prin transfer de toner fara caldura

M.Adrian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvonacfirst

30

• BRANCA

10

• grosu99

7

• M.Adrian

6

Top autori în acest subiect

Eu am luat acetona de la fostul magazin Bricostore. Dar pentru ca a mers foarte bine cu tiner am pastrat in continuare reteta. Am sa incerc si cu acetona in amestec cu alcool.

Voi cauta si niste reviste mai de doamne-ajuta.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Marele Savant a spus:

Pe unde creste asta?

Se gaseste acetona in stare pura dar cum aceasta este considerata precursor pt. droguri are un regim special.  Nu putem sti ce firma are prietenul lui Branca de are acces la asa ceva.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Nu ştiu de unde ia amicul,da' pe Google dă că există la Leroymerlin şi la Mathaus.

Ce am reţinut e că asta tehnică se evaporă mai greu ca cea pură.

Link spre comentariu
Acum 23 ore, zvonacfirst a spus:

... Mai primesc de la Hornbach dar sunt foile prea scurte si imprimanta mea nu le scoate, le inghesiue inauntru. Tin minte ca cele de la Selgros erau ok dar nu mai am si nici nu mai primesc. ...

Ati incercat sa tipatiti pe format mai mic, de exemplu A5 ?

Sau custom, ii dati ce dimensiuni aveti .

Link spre comentariu
Acum 3 ore, grosu99 a spus:

Folie p-n-p !

Am cateva coli p-n-p dar nu am incercat niciodata. Transferul la rece mi s-a parut o metoda simpla si sigura. Am obtinut rezultate foarte bune cativa ani. Chiar trasee de 0.3 obtineam fara probleme. Treaba cu hartia a aparut de cateva luni.

Puteti, va rog, sa descrieti cum procedati cu foliile p-n-p? Cred ca gasesc si pe net dar as dori o metoda verificata. Oare exista pe forum vreun topic dedicat acestei metode?

Link spre comentariu
Acum 5 ore, BRANCA a spus:

Nu ştiu de unde ia amicul,da' pe Google dă că există la Leroymerlin 

Eu cumpar de la Leroymerlin. Chiar recent am luat 1l. Vad ca nu e considerata nici un precursor, se da la liber fara probleme. 

Link spre comentariu

Probabil ca daca-ti pui mintea, multe chestii banale pot fi vandute si folosite in alte scopuri mai putin domestice. De ex un cutit de bucatarie poate fi lesne folosit ca arma albă si cu el se pot omorâ oameni. Asta ce inseamna, ca le restrictionam vanzarea? 

Link spre comentariu
Acum 12 ore, zvonacfirst a spus:

La cca 20 de lei folia? Asta utilizati dvs? Si, din cate vad, nici nu prea se gaseste.

Electronica se face cumparand din timp ... eu am luat cu 6 lei de pe forum ....

Link spre comentariu
Acum 5 ore, grosu99 a spus:

Electronica se face cumparand din timp ...

Nu mi se pare a fi o abordare tocmai corecta dar recunosc ca si eu cumpar chestii pe care sper sa le folosesc candva si care raman stocate perioade lungi sau uit efectiv de ele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări