cnc Postat Decembrie 16, 2021 Partajează Postat Decembrie 16, 2021 buna seara baiatul meu vrea sa schimbe placa video la calculator sa puna una mai performanta gigabite nividia geforce gtv1650 d6 low profile 4gb gddr6 128 bit v.2 calculatorul este echipat cu placa de baza lenovo 09001a procesor intel (R) core (tm)i5 2300 2.80 ghz asi vrea sa stiu da calculatorul duce placa asta multumesc Link spre comentariu
stryx Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Banuiesc ca PC-ul este unul facut de Lenovo, daca sursa are peste 250W calculatorul "duce" gtx-ul. Totusi in jocuri placa nu cred ca o sa lucreze la maxim vreo data. Partea buna ar fi ca nu o sa aibe probleme de supra incalzire. Link spre comentariu
ecu Postat Decembrie 18, 2021 Partajează Postat Decembrie 18, 2021 https://pc-builds.com/calculator/ dute pe link si acolo comletezi ce piese ai in calculator: proccesor ,placa video, ram si afli daca sunt compatibile Link spre comentariu
Atlas nou Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Buna Daca doreste fiul tau performanta va trebui sa renunte la "low profile". Nu fac 2 bani. Spor Alex Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Cine vrea performanta nu are sisteme brand sff. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum