Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Naim Supernait

alex26

Postări Recomandate

Buna ziua. Dețin de ceva vreme un Naim Supernait cred ca e prima generație, se găsesc foarte putine informații despre ele. Ascult tidal prin bluesound node 2 conectat prin coaxial la un dac Chord mojo și de aici prin mufa jack la RCA pe intrarea CD a amplificatorului Naim. Nu dețin telecomanda originala. Întrebarea mea este . Care ar fi cea mai buna conectare in amplificator pentru configurația prezentată, sau de exemplu dacă as scoate direct din bluesound in amplificator? In ce mufa din intrările amplificatorului am cea mai buna calitate? De asemenea cum mai exact funcționează mufele din spate D1 și D2, coaxiale. Dacă conectez un cablu coaxial de exemplu in D1, pe ce intrare selectez amplificatorul amplificatorul ?  https://postimg.cc/gallery/k4QqTkt

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

2

• Toader

1

Top autori în acest subiect

Acum 52 minute, Rammstein a spus:

https://postimg.cc/0bzsQfJL

Mufele de pe rândul de jos nu sunt coaxiale, sunt 5 DIN, Naim sunt printre puținii care mai folosesc asemenea mufe. 

Nu va fi nici o diferență în sound dacă folosești mufele 5DIN sau cele RCA, nu va fi nici o diferență între cele cinci  intrări RCA  de semnal, toate cinci  sunt identice, chiar dacă în dreptul lor scrie altceva. 

Dar cele 2 mufe coaxiale, de exemplu din bluesound node 2 ies cu coaxial, acum spre Chord mojo . Ar fi mai indicat sa ies in intrarea coaxiala a lui Naim? Ma gândeam ca  sunt ambele coaxiale, pe când cu Chord, din acesta iasă prin mufa jack și apoi in RCA la Naim. Care, in principiu ar trebui sa fie mai calitativa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări