Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Esp32-cam

Untold

Postări Recomandate

Salut.

Deunazi am descoperit si eu aceasta mica bijuterie Arduino si am comandat una pe haliexpres, a costat vreo 6 dolari, cam 35 lei cu tot cu transport.

Am gasit aici  https://acoptex.com/wp/projects-with-esp32-cam-how-to-set-access-point-ap-for-web-server-with-esp32-cam-ai-thinker/  un proiect super fain si l-am facut.

Merge excelent, raza este de aproximativ de 100 metri in aer liber.

Cum acest modul are si slot microsd, ma gandeam sa fac o camera auto pe care sa o pun la oglinda sa-mi inregistreze drumul pe care il fac sau vizor la usa, camera de supraveghere in casa, curte, etc. posibilitatile sunt multe.

Cel mai mult imi place ca isi face acces point si nu depinzi de vreo alta retea wifi.

In link e tot ce trebuie, descriere, schema si sketch, mai atasez si eu sketch-ul.

CameraWebServer_ap.zip

Editat de Untold
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu poti avea doua dispozitive interne care sa raspunda pe acelasi port (80 in cazul tau).
Trebuie sa modifici configuratia unuia dintre ele ca sa raspunda pe alt port (81 sa zicem).
Si sa faci forward de genul:
7002 -> 80
7003 -> 81

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări