Untold Postat Decembrie 16, 2021 Partajează Postat Decembrie 16, 2021 (editat) Salut. Deunazi am descoperit si eu aceasta mica bijuterie Arduino si am comandat una pe haliexpres, a costat vreo 6 dolari, cam 35 lei cu tot cu transport. Am gasit aici https://acoptex.com/wp/projects-with-esp32-cam-how-to-set-access-point-ap-for-web-server-with-esp32-cam-ai-thinker/ un proiect super fain si l-am facut. Merge excelent, raza este de aproximativ de 100 metri in aer liber. Cum acest modul are si slot microsd, ma gandeam sa fac o camera auto pe care sa o pun la oglinda sa-mi inregistreze drumul pe care il fac sau vizor la usa, camera de supraveghere in casa, curte, etc. posibilitatile sunt multe. Cel mai mult imi place ca isi face acces point si nu depinzi de vreo alta retea wifi. In link e tot ce trebuie, descriere, schema si sketch, mai atasez si eu sketch-ul. CameraWebServer_ap.zip Editat Decembrie 16, 2021 de Untold Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 18, 2021 Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Doar că nu o vezi în internet. Și unghiul de vedere e cam îngust. Am și eu o cameră deasta și i-am făcut o probă, dar nu am reușit să-i fac portforward. Adică se încarcă pagina dar fereastra video nu merge. Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Are sketch si cu conectare la wi-fi-ul tau de acasa. Acolo la SSID si Password ii bagi datele de la wi-ul tau de acasa. Apoi, faci port forward in router si trebuie sa mearga. ESP32CAM-master.zip Editat Decembrie 20, 2021 de Untold Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Probabil la setările de portforward am greșit cu ceva dar nu știu însă cu ce, poate mă poți sfătui. În routerul digi la porturi sunt niște intervale unde introduc aceeași valoare. De exemplu pentru celelalte module cu 8266 care le folosesc acum am așa: Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Cum accesezi esp in rețeaua locală? Din poza de mai sus eu aș fi zis că din exterior bagi ip_extern:7002 și ăsta e redirectat la 192.168.1.20:80. Sau? Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Din local 192.168.1.20 iar pe net ipextern:7002 La digi am opțiune dns dinamic, deci nu scriu ip-ul extern. Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Mie mi se pare configurat ok. "IP extern" e pe post de generalizare, nu contează ca scrii cifre sau myEsp.cam. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Nu poti avea doua dispozitive interne care sa raspunda pe acelasi port (80 in cazul tau). Trebuie sa modifici configuratia unuia dintre ele ca sa raspunda pe alt port (81 sa zicem). Si sa faci forward de genul: 7002 -> 80 7003 -> 81 Editat Decembrie 20, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Ba se pare că pot. Am 3 dispozitive 8266 care toate sunt și web server (printre alte funcții), 80 fiind portul dedicat pentru html și toate merg și le accesez din internet cu toate că sunt pe portul 80. Editat Decembrie 20, 2021 de x_dadu Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Scuze. Eu asa am crezut ca trebuie sa fie la forward. Atunci nu inteleg de ce nu merge si cu dispozitiv nou. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Probabil pentru că pagina web creată nu e una simplă ci una cu o fereastră cu flux video. O fi ceva specific diferit la video streaming dar nu știu eu. Pagina web se încarcă accesând din internet, dar fereastra video nu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Nu ai DMZ pe router? Ai incercat sa pui IP-ul la dispozitivul asta nou in DMZ? Poate deschide si alte porturi la care tu nu faci forward. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Văd că are. Trebuie să introduc un ip și să dau enable. Dar ce este acel DMZ ? ce face ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Cum arată linkul spre stream (atunci când funcționează) in rețeaua locală? Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 LE e proiectul din primul link? Serverul de steaming pare să meargă pe portul 81. Forwardeaza-l si pe ăsta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum