djmaxxx Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 un soft sa il reinstalez se poate da o sugestie ? este android sau wince ? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 este wince...n-ai ce sa reintalezi s.o. ,doar alt firmware Link spre comentariu
giulius771 Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Salutare tuturor. Problema sa rezolvat pana la urma? Am aceeasi problema la acelasi aparat. Asa din senin... Se cunoaste deci rezolvarea? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Dani radu Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Buna ziua, am instalat de 4 luni o navigatie android octacore 1,6Hz, memorie ram 4, memorie interna 64G. si am urmatoare problema: atunci cand conectez telefonul prin bluetooth la navigatire si daca il folosesc apelez/raspund la el , se sterg din agenda telefonica numele /contactele raman doar numerele de telefon . de fiecare data treuie sa dau restaurare agenda telefonica. De exemplu Dani-0726xxxxxx, ramane doar 0726xxxxxx. A mai patit cineva asa ceva? Aveti vreun sfat pentru a rezolva aceasta problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum