Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar.LCD Driver (COF/TAB) 8159 KCBR8

doban

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doban

4

• Costica Tv

2

Asta este driver superior de pe pcb-urile ecranului ?, daca da, spune ce scrie pe pcb si spune si ce display este, eu am colectie mare de pcb-uri cu tot cu driverele superioare recuperate din ecrane defecte sau sparte, daca ai noroc sa gasesc, nu te costa nimic decat transportul si atat, daca gasesc in colectie, o sa ma asigur ca electrozi de la ambele capete ale cof-ului sunt ok ca sa nu platesti transportul degeaba.

Link spre comentariu

Salut,

Din pacate nu am gasit ce trebuia, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !, asa se intampla de multe ori cand strangi ani de zile si cand iti trebuie ceva, vezi ca defapt nu ai strans nimic.....

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Costica Tv a spus:

Salut,

Din pacate nu am gasit ce trebuia, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !, asa se intampla de multe ori cand strangi ani de zile si cand iti trebuie ceva, vezi ca defapt nu ai strans nimic.....

Multumesc pentru intentie si timpul acordat.Cu stima.Poate apare un coleg cu o oferta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări