doban Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Salutare stimati colegi.Cumpar:LCD Driver (COF/TAB) 8159 KCBR8.Doua buc.Multumesc. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Asta este driver superior de pe pcb-urile ecranului ?, daca da, spune ce scrie pe pcb si spune si ce display este, eu am colectie mare de pcb-uri cu tot cu driverele superioare recuperate din ecrane defecte sau sparte, daca ai noroc sa gasesc, nu te costa nimic decat transportul si atat, daca gasesc in colectie, o sa ma asigur ca electrozi de la ambele capete ale cof-ului sunt ok ca sa nu platesti transportul degeaba. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Salut, Din pacate nu am gasit ce trebuia, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !, asa se intampla de multe ori cand strangi ani de zile si cand iti trebuie ceva, vezi ca defapt nu ai strans nimic..... Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Acum 10 ore, Costica Tv a spus: Salut, Din pacate nu am gasit ce trebuia, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !, asa se intampla de multe ori cand strangi ani de zile si cand iti trebuie ceva, vezi ca defapt nu ai strans nimic..... Multumesc pentru intentie si timpul acordat.Cu stima.Poate apare un coleg cu o oferta. Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Se gasesc in tv samsung smart UE40J5200AW.Eventual pot cumpara tot televizorul cu displayul defect (cu bare verticale sau orizontale)sau display spart.Multumesc. Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 23, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Rezolvat.Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate