Budreala Radu Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 (editat) Model: 32pht4503/12 Șasiu: tpn18.1e la Main+sursa: 715g9287-c001-002-004y Display: tpt320B5-an10.s Cod tcon: lsc320an10-h02 echipat cu sm4186. Imaginea prezinta numeroase dungi verticale, de diferite lățimi, care apar-dispar, funcție de conținutul imaginii; totodată, imaginea este albicioasă. Tensiunile pe tcon măsurate, corespund inscripționărilor, nu se încălzește nimic excesiv. Exista vreo șansă de remediere? https://postimg.cc/gallery/fDXxtJY Atașez poze. Editat Decembrie 14, 2021 de Budreala Radu Completare Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Eu zic ca-i T-CON-ul. Eu as verifica tensiunile de pe T-CON cu un osciloscop. Ceea ce se vede acolo poate fi zgomot de pe alimentare si pe ala nu-l gasesti decit cu un osciloscop. Sau fa un test cu un alt T-CON. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Decembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Tcon-ul e lipit de display. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Atunci, din punctul meu de vedere, ori arunci TV-ul (placile le poti pastra) ori te apuci sa masori cu un osciloscop prin el. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Defect intern in ecran, nu se poate remedia ! Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Decembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2021 1 oră în urmă, Costica Tv a spus: Defect intern in ecran, nu se poate remedia ! Am găsit un main identic, l-am cuplat la display, și problema persista... Ai dreptate, Costică! Reciclare!!! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 (editat) Acum 46 minute, Budreala Radu a spus: Am găsit un main identic, l-am cuplat la display, și problema persista... Ai dreptate, Costică! Reciclare!!! Daca se putea repara ecranele cu defecte de genu', la cate am avut primite, imi cumparam masina de tocat si nu mai mergeam cu bicicleta... Editat Decembrie 14, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum