Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema ecran la un TV led Toshiba ( China )

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. La acest TV, ecranul este cu probleme si anume, in jumatatea din stanga, imaginea apare ca in filmarea din linkul urmator. Jumatatea din dreapta, afiseaza imaginea relativ OK ( face si in partea dreapta niste mici distorsiuni pe imagine, ca un fel de moire, ) dar oricum, nu ca in jumatatea din stanga. Vedeti filmuletul pana la capat: 

Pun niste poze cu modelul televizorului, model t-con si model display. Displayul are doua indicative ( vedeti cele doua etichete din cele doua poze ). Acum, dupa cele spuse, rog daca are careva vreo rezolvare la acest tip de ecran. Ce-i drept, nu am avut timp sa examinez si sa curat ( preventiv ) pamblica de intrare in t-con si cea de intrare in LVDS. Maine o sa fac aceasta operatiune, dar cred ca tot la fel o sa apara imaginea. Deci, poate are careva vreo rezolvare la acest tip de ecran.

Multumesc anticipat.

Display.jpg

Display_.jpg

Eticheta.jpg

T-con.jpg

T-con_.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări