Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump vision touch vttv and32

profimex

Postări Recomandate

Acum 15 ore, iuliantv a spus:

imaginea se poate rezolva din menu service,cred,dar daca preferati sa cumparati un mainboard inainte de a testa softul,e treaba dv

Am incercat, nu se intampla nimic,...sau poate am facut eu ceva gresit. Am descarcat cele 10 arhive, am dezarhivat si am pus pe stick....bagat stick, buton power apasat si alimentare retea. Nimic !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

8

• mercenarx

7

• Florinel TV

6

• profimex

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca totul a fost ca la carte,dezarhivarea se face la prima arhiva cu toate arhivele in acelasi folder,stickul sa fie unul de calitate usb2(nu usb3)eu personal folosesc kingstone ,cu led,nu dau gres niciodatå,daca bootul din tv e ok,in niciun caz nu folosesc,harduri externe,sau usb la sdcard adaptor(nu ca nu ar da rezultate,dar de ce sa risc?)

daca toate au fost respectate si softul e ok pentru acelasi mainboard,atunci doar rescrierea EMMC mai poate face ceva

Link spre comentariu

I-am montat o placa fara internet ( tp.s506.pb819 ), pana gasesc o rezolvare la asta ! O sa-i dau un mesaj lui Florinel , sa va cat ar costa rescrierea eMMC si transportul, sa-i comunic proprietarului . Multumesc de ajutor !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 13.12.2021 la 16:17, profimex a spus:

Buna ziua , am televizorul din titlu care ramane blocat e logo.

Mb-tp.mt5510s.pb803

Display  le-32p18sa10

Are cineva softul salvat pentru acest model de mb ? sau dump pentru emmc si legaturile .

Multumesc frumos

Buna ziua .Ma puteti ajuta si pe mine cu un soft pentru acest tv cu acelas defect,blocat in logo.

Mb-tp.mt5510s.pb803

Display  le-32p18sa10 Va multumesc.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, electronix_2006 a spus:

Buna ziua .Ma puteti ajuta si pe mine cu un soft pentru acest tv cu acelas defect,blocat in logo.

Mb-tp.mt5510s.pb803

Display  le-32p18sa10 Va multumesc.

Din ce am citit eu nu am rezolvat televizorul deci nu am dump sa va ajut 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, profimex a spus:

Din ce am citit eu nu am rezolvat televizorul deci nu am dump sa va ajut 

Eu am dump , dar se pare ca el nu are programator cu cel scrie :rade: dupa cum vad eu vrea soft usb care nu e de gasit :)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
On 4/28/2023 at 9:53 AM, Florinel TV said:

Eu am dump pentru programator pentru acest tv , Vision Touch VTTV AND32 MB.TP.MT5510S.PB803 panel V320BJ6-Q01

Buna ziua .Ma puteti ajuta si pe mine cu dump pentru acest tv cu ecran V320BJ6-Q01 placa TP.MT5510S.PB803 ,blocat la sigla android? Va multumesc anticipat.

Editat de ionion
edit
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut,

Are cineva prin colectie un logo "Vision" ?, imi trebuie pentru placa TP.MT5510S.PB803 cu denumirea "logo.jpg" dar poate fi salvat si de la alte placi cum ar fi CV338H-T42 care are denumirea de "boot0.jpg" dar se poate redenumi in "logo" si merge fara probleme

Multumesc

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

Salut,

Are cineva prin colectie un logo "Vision" ?, imi trebuie pentru placa TP.MT5510S.PB803 cu denumirea "logo.jpg" dar poate fi salvat si de la alte placi cum ar fi CV338H-T42 care are denumirea de "boot0.jpg" dar se poate redenumi in "logo" si merge fara probleme

Multumesc

descarcati o poza la rezolutia logo.ului o editati in windows cu numele vizion si gata

Link spre comentariu
Acum 48 minute, iuliantv a spus:

descarcati o poza la rezolutia logo.ului o editati in windows cu numele vizion si gata

Am incercat cum ai spus si nu prea a iesit cum trebuie, am bagat un logo albastru, adica fara logo cum s-ar spune, multumesc pentru ideie, poate ca reuseam pana la urma dar decat sa pierd timp cu experimente am preferat sa nu mai pun nici-un logo. Daca totusi cineva gaseste un logo "Vision" e binevenit ca inca nu am dat tv-ul clientului.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

da trebuie o imagine de cativa kb deobicei si la rezolutie de 1920x1080 sau 1366x766

se poate edita rezolutia si marimea in kb,dar daca imaginea e prea mare si o micsorezi prea mult se vede aiurea peisajul literele...

am facut destule,si la unele vestel merg din menu

trebuie sa testezi de mai multe ori daca nu ai una ca default sa vezi rezolutie si kb

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări