Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplicatie control turatie motor cc

Vizitator andreass

Postări Recomandate

Vizitator andreass

Salutare, in primu rand sper ca am ales bine locul postului daca nu imi cer scuze, am nevoie de o aplicatie pentru un microcontroller din familia MSP430F1xxx produs de Texas Instruments sau macar ceva indicii sau linkuri utile nu ma intereseaza atat de mult partea practica nu e nevoie de anumite date ci doar sa pot controla turatia cu acest microcontroller.Am pus si ceva fisiere cu ce mi s-a dat e si un model, un automatist bun sa ma ajute :d cu multumiri de rigoare :goodman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator andreass

e vorba de un proiect la teoria sistemelor II si nu ma prea descurc ce am e de la prof un exemplu mie imi trebuie doar aplicatia ce trebuie incarcata in microcontroller :smt003

Link spre comentariu

Ok, acum am inteles... vrei firmware-ul (fisierul .hex) ce se incarca in micro,cauta un compiler free pentru MSP430 si compileaza sursa (main.c).Trebuie neaparat cu MSP430?Inca ceva, deobicei pe forumuri gasesti raspunsuri la intrebari de genul: am facut schema asta, si iesirea oscileaza, nu-mi dau seama de ce, sau compilerul imi da un mesaj de eroare si nu gasesc eroare etc. Degeaba postezi, ca ai nevoie de ceva gata facut, taca-paca, incarci si gata, solutii la cheie gasesti numai contra-cost, dar asta-i parerea mea :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări