Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Termometru digital

liuro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liuro

7

• ratza

2

• djvas

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Oricare cum zice Ratza,dar depinde ce faci cu el.Pentru măsurători domestice,gen electrice sau electronice ocazionale,un multimetru bază gen 830 sau similar,e arhisuficient...Adică ceva sub 100 lei.

Link spre comentariu

Buna seara.

Rezistenta din poza are 56 ohmi , am inteles bine din codul culorilor?

Am gasit-o in 2 locuri si am o nelamurire in legatura cu temperatura specificata la una dintre ele. Este aceeasi rezistenta?

Culorile sunt :verde, albastru, negru, argintiu si maro.

https://www.emag.ro/rezistenta-56-0-6w-royal-ohm-mf006ff560ja50-t107709/pd/DZB6Q3MBM/?X-Search-Id=d946bc3a09f7452aa826&X-Product-Id=62442640&X-Search-Page=1&X-Search-Position=27&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

https://www.tme.eu/ro/details/m0.6w-56r/rezistente-metalizate-tht-0-6w/royal-ohm/mf006ff560ja50/

rezistenta_600x800.jpg

Editat de liuro
Link spre comentariu

Am ajuns sa cumparam rezistente de pe Emag acum? Da rau am mai ajuns.

Eu as zice ca-i de 5.6Ω dar oricum valoarea exact nu prea conteaza acolo, este folosita mai mult pe rol de siguranta.

Link spre comentariu

S-a rezolvat prin inlocuirea termorezistentei. Am gasit una cu valoare mai mica intr-un aparatul de masura defect. Intrebarea mea nu afost de unde sa o cumpar.

Va multumesc pentru atentia acordata!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări