Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru Deparazitare Auto

C0B

Postări Recomandate

Am montat d curant o aprindere electronica la masina..si a inceput sa imi bage zgomotul motorului in boxe..ceea ce inainte nu s intampla..ma gandesc eu ca probl s rezolva cu un filtru d deparazitare...asa ca..ARE cineva o schema??idei sau sfaturi??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

4

• MaxSteel

3

• niq_ro

2

• Ytron

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Pai e simplu. Vezi ca in fereasta in care scrii postul, este un buton pe care scrie "Img" Cu apasarea lui incepi insertzia pozei. Dupa care urmeaza adresa la care se afla poza, dupa care apesi pe "Inchide tag-uri"Precizare: poza ta trebuie sa fie pe un server. Sau ar mai fi o posibilitate. Ar trebui ca serverul pe care e forumul asta sa aiba o Galerie Foto unde sa o pui prima data. Si pe urma ai pune adresa lokatziei unde este. Si gata :)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

bravo bai, te trimit sa te uiti aci si tu ceri pe mail schema ca si "dashteptu" dinainte :axe: e asa greu sa apasati pe un link?????nu exista schema ... daca se poate se elimina sursa de perturbatii si daca nu se poate se pun niste de condensatori.... ce e greu asa? vreti sa va trimit pe mail ce e pe link-ul ala????????????????????????? :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări