C0B Postat Noiembrie 18, 2003 Partajează Postat Noiembrie 18, 2003 Am montat d curant o aprindere electronica la masina..si a inceput sa imi bage zgomotul motorului in boxe..ceea ce inainte nu s intampla..ma gandesc eu ca probl s rezolva cu un filtru d deparazitare...asa ca..ARE cineva o schema??idei sau sfaturi?? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 19, 2003 Partajează Postat Noiembrie 19, 2003 Ai condensatorul ala pe alternator ? Link spre comentariu
C0B Postat Noiembrie 19, 2003 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2003 daca t referi la cel de 0.1uF da..este...am facut dost de schema de filtru d deparazitare....o sa fac sa vad daca dispare problema.Merci Link spre comentariu
C0B Postat Noiembrie 28, 2003 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2003 Schema mia dat-o un coleg ..el a copiat-o dupa un filtru existent in comertdaca imi zice cineva cum atasez imagini..atasez schema...[/img] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 28, 2003 Partajează Postat Noiembrie 28, 2003 Din pacate nu poti sa atasezi imagini dar poti sa faci Link sprea ea daca ea se afla undeva pe internet. Sau trimite la mine si eu pot sa o pun pe site. Link spre comentariu
Ytron Postat Noiembrie 28, 2003 Partajează Postat Noiembrie 28, 2003 Pai e simplu. Vezi ca in fereasta in care scrii postul, este un buton pe care scrie "Img" Cu apasarea lui incepi insertzia pozei. Dupa care urmeaza adresa la care se afla poza, dupa care apesi pe "Inchide tag-uri"Precizare: poza ta trebuie sa fie pe un server. Sau ar mai fi o posibilitate. Ar trebui ca serverul pe care e forumul asta sa aiba o Galerie Foto unde sa o pui prima data. Si pe urma ai pune adresa lokatziei unde este. Si gata Link spre comentariu
C0B Postat Noiembrie 30, 2003 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2003 Sau trimite la mine si eu pot sa o pun pe site.lasa si tu o adresa ceva.. Link spre comentariu
Vizitator Maryus17 Postat Februarie 1, 2004 Partajează Postat Februarie 1, 2004 Poate sa-mi trimita si mie cineva o schema pt. un filtru deparazitare auto la [email protected] . Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator marius-gabriel Postat Martie 23, 2004 Partajează Postat Martie 23, 2004 as dori si eu o schema de filtru deparazitar. rog daca are cineva sa-mi trimita si mie pe mail [email protected] va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator blackspider Postat Aprilie 17, 2004 Partajează Postat Aprilie 17, 2004 nu aveti cumva o schema pentru deparazitare auto dacia? daca are cineva nu mio trimite la [email protected] mersi mult Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 http://www.electronica.ro/parazitiauto.shtml Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 se poate sa primesc si eu aceasta schema va rog frumos? [email protected] Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 trimiteti-mi si mie, va rog, schema circuitului de deparazitare auto.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 bravo bai, te trimit sa te uiti aci si tu ceri pe mail schema ca si "dashteptu" dinainte :axe: e asa greu sa apasati pe un link?????nu exista schema ... daca se poate se elimina sursa de perturbatii si daca nu se poate se pun niste de condensatori.... ce e greu asa? vreti sa va trimit pe mail ce e pe link-ul ala????????????????????????? :partyman: Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 Nu mane.Greseala mea.N-am fost atent.Mi-am dat seama dupa aceea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum