Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefon Mobil sub Forma de Declansator ..!

Vizitator dusky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• MifTy

2

• Stefan

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

în esenţă, va trebui să faci un receptor radio banal, acordat pe frecvenţa de emisie a celularului... din momentul în care ai asta, e uşor...deci... documentează-te: frecvenţe de emisie, tipul de modulaţie, şi din astea afli pe ce frecvenţă trebuie acordat receptorul, cum trebuie extras semnalul util, după care totul se rezumă la redresarea semnalului, eventual amplificare, ca să fie capabil să anclanşeze un releu.simplu, nu??? :yawinkle:

Link spre comentariu

ai putea sa iei tensiune de pe pinii de la motorasul de vibratii si folosesti un releu, sau tranzistor si releu.

la asta ma gandeam si eusau de la ledurile display-ului - care se aprind cand primeste apel
Link spre comentariu
Vizitator dusky

în esenţă, va trebui să faci un receptor radio banal, acordat pe frecvenţa de emisie a celularului... din momentul în care ai asta, e uşor...deci... documentează-te: frecvenţe de emisie, tipul de modulaţie, şi din astea afli pe ce frecvenţă trebuie acordat receptorul, cum trebuie extras semnalul util, după care totul se rezumă la redresarea semnalului, eventual amplificare, ca să fie capabil să anclanşeze un releu.simplu, nu??? :yawinkle:

sunt un umil folositor al totului de'a gata nu prea ma pricep la a construii ceva..( am unele lacune..si din cauza lor nu mai se leaga nimic ) :da spus OBLIO o chestie geniala mai sus dar din pacate nu stiu exact daca am timpul necesar de a procura piesele respective si de al si construii ..tinand cont de faptul ca mai intai trebuie sa invat sa construiesc :d :DRamane tensiunea de la pini+ TRANZISTOR + releu..este cel mai usor si construibil in foarte putin timp..dar ce tip de tranzistor sau....:">
Link spre comentariu

:snakeman: eu nu il ajutam in locul vostru ! Teroristii folosesc astfel de metode pt declansarea explozibililor. :smt005 :smt005 :smt005

acum baietzi de la servicii sunt calare pe forum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări