Vizitator dusky Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 MULTUMESC !!!!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 s-a mai vorbit pe forum despre asa ceva si se poate realizaca sa tii mereu tel in priza,poti folosi o sursa stabilizata in loc de acumulator Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 MULTUMESC Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 Cred ca in momentul asta esti urmarit. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 ..... Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 radio pirat?Telefon mobil ? .. modificat...? as vrea sa-l folosesc pe post de comutator cand apelez la telefon?...nici vorba de radio pirat ;) Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 în esenţă, va trebui să faci un receptor radio banal, acordat pe frecvenţa de emisie a celularului... din momentul în care ai asta, e uşor...deci... documentează-te: frecvenţe de emisie, tipul de modulaţie, şi din astea afli pe ce frecvenţă trebuie acordat receptorul, cum trebuie extras semnalul util, după care totul se rezumă la redresarea semnalului, eventual amplificare, ca să fie capabil să anclanşeze un releu.simplu, nu??? :yawinkle: Link spre comentariu
oblio Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Si daca suna altcineva pe acel numar? :smt003 Mai simplu si sigur e sa folosesti un SMS :yawinkle: http://www.serasidis.gr/circuits/smscon ... roller.htm http://www.howardforums.com/showthread. ... did=392612 http://www.xs4all.nl/~bernard/gsmalarm.html Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 ai putea sa iei tensiune de pe pinii de la motorasul de vibratii si folosesti un releu, sau tranzistor si releu.la asta ma gandeam si eusau de la ledurile display-ului - care se aprind cand primeste apel Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 aha Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 în esenţă, va trebui să faci un receptor radio banal, acordat pe frecvenţa de emisie a celularului... din momentul în care ai asta, e uşor...deci... documentează-te: frecvenţe de emisie, tipul de modulaţie, şi din astea afli pe ce frecvenţă trebuie acordat receptorul, cum trebuie extras semnalul util, după care totul se rezumă la redresarea semnalului, eventual amplificare, ca să fie capabil să anclanşeze un releu.simplu, nu??? :yawinkle:sunt un umil folositor al totului de'a gata nu prea ma pricep la a construii ceva..( am unele lacune..si din cauza lor nu mai se leaga nimic ) spus OBLIO o chestie geniala mai sus dar din pacate nu stiu exact daca am timpul necesar de a procura piesele respective si de al si construii ..tinand cont de faptul ca mai intai trebuie sa invat sa construiesc :DRamane tensiunea de la pini+ TRANZISTOR + releu..este cel mai usor si construibil in foarte putin timp..dar ce tip de tranzistor sau....:"> Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 :snakeman: eu nu il ajutam in locul vostru ! Teroristii folosesc astfel de metode pt declansarea explozibililor. :smt005 :smt005 :smt005 acum baietzi de la servicii sunt calare pe forum Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 ce rost mai are , vreau sa declansez o bomba atomica ... si oricum o voi declansa ...! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 bomba atomica nu se declanseaza (din cate stiu eu).si mai ales nu cred ca ai curajul sa faci astfel de experimente langa o atomica. :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Vizitator dusky Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 cum sa nu..i dau foc la fitil si fug ) ):DPS : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum