rony2006 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Salut, Ma gandeam la un dispozitiv de comunicare care sa transmita semnale (cod MORSE) unei persoane direct pe piele prin mici electrosocuri. Ar functiona ceva de genul? Aveti o schema pentru genul acesta de electrosoc? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 12, 2021 Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Care ar fi scopul unei astfel de transmiteri ? Vreun dispozitiv de copiat ? Link spre comentariu
core Postat Decembrie 12, 2021 Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Copiat prin Morse? Mai bine invata lectia Cred ca mai degraba pentru jocuri de carti, cu partener. Oricum ar trebui avut grija, ca daca transpira, electrosocul ar putea sa-l dea de gol, chiar daca e setat la o valoare mica. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Interesanta idee. Daca invata telegrafie, in orice scop, e o realizare. Nu am auzit de asa ceva pana acum, dar se poate realiza. Ce te intereseaza? Partea de "transmitere"(ridicatorul de tensiune) doar? Ar trebui sa fie cu limitare de curent si tensiune reglabila, zic eu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 YO7.Cred că omul vrea ceva gen transmisie-recepţie,da semnalul recepţionat să nu fie în cască/difuzor,ci aplicat pe piele... Cum la jocul de cărţi?!Nu-l vede nimeni pe ăla de dă din labă la transmisie?!Acolo se folosesc gesturi,mimică,etc,etc... Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Cred ca ar fi mai util un soc ,nu ... Link spre comentariu
Adrix Postat Decembrie 18, 2021 Partajează Postat Decembrie 18, 2021 nu ar fi sanatoasa aceasta transmisie -socurile electrice pe piele chiar daca par inofensive sau amuzante pot declansa cancer folosind des aceasta metoda socurile electrice se folosesc in recuperarea medicala post traumatica dar fiind vorba de 2 saptamini sau cicluri de cite 2 saptamini esti intrebat daca a avut cineva in familia ta cancer .oricum vei vedea dupa citeva luni ca incep sa iti apara pistrui in zona respectiva multe aparate de fitness s-au scos din uz din aceasta cauza pt ca foloseau asa ceva si acum nu sunt conforme cu normele europene Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum