Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E0204 restaurare sau ... tampenie ?

djvas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

15

• Marele Savant

11

• grosu99

11

• dan cod

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 05.11.2022 la 21:28, sonic11 a spus:

Salutare.

Daca va hotarati sa mai faceti cablaje pentru acest proiect eu ma inscriu la un set.

Pate se face un grup buy daca mai sunt doritori, asta cu acordul domnului Vasile.

Ma inscriu si eu cu un set.

Link spre comentariu

Poți să încarci gerberele la JLC sau pcbway sau alții și în funcție de nr. de bucăți comandate vei obține o cotație (mai adaugi transportul și eventual TVA la intrarea în Ro). Cu cât sunt mai multe-> prețul/buc se va micșora.

Link spre comentariu

chinezu face minim 5 cablaje dupa fiecare gerber sau multiplu de 5!

fac eu o simulare si va spun preturi!

Deci:

P1 -17.30 USD

P3 -7.70 USD

P5_P6 -2 USD

cite 5 bucati din fiecare, iar un transport rapid, sigur si accesibil la pret ar fi intre 20 si 30 de USD! Tariful este DDP!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Sa stiti ca punerea in functiune cere ceva experienta! iar in cazul unui CI defect este necesara intelegerea functionarii placii de comanda, care este destul de alambicata si complicata inutil pentru ce trebuie sa faca!

In afara de nostalgie, ce motiv ar fi pentru construcita unui E0204 in loc de cumpararea unu F-metru ca cel din poza, capabil sa masoare pina la 2,4Ghz, autoscalare, posibilitatea lucrului cu FI si un consum de zeci de ori mai mic?

Fk4tSWP.jpg

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Eu n-am nici macar frecventmetru fizic. De cate ori a aparut unul pe aici. am fost pe faza prea tarziu...era deja cumparat.

Trag nadejde ca pana la urma prind unul.... sa-l am in colectie.....cu toate ca ma hotarasem sa nu mai reconditionez aparate vechi romanesti. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări