Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Just now, dumitrumy said: ... un moderator care s-a facut ca nu intelege ca eu nu raspund celor cu o postare pana nu isi arata adevarata fata. Nu sunteti singurul. D-aia ziceam mai sus ca buna vointa e la limita naivitatii. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Asta imi aduce aminte de fostul user suntonlain .. Si o coincidenta poate > tot Radu .. Editat Decembrie 6, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Cat de diabolici pot fi unii. Sa-ti faci cont, sa astepti sa treci de cele zece postari aprobate doar de moderatori, ca apoi sa te apuci sa injuri ca la usa cortului. Grav...foarte grav! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Grav e ca obtine aprobarea postarilor cu cereri de-ti plangi de mila: cauta schema TDA2030 ca sa o modifice la alimentare de 80V... si el nu pricepe cum functiona o schema insotita de explicarea functionarii in scris. Oi fi eu prea paranoic, dar mie imi pute repede a mistocareala. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Si mie mi s-a parut ciudat cand a cerut schema detaliata a unui integrat audio....o schema care vroia s-o construiasca cu piese discrete. Putea foarte bine sa-si construiasca un alt amplificator mult mai performant. In fine, nu mai are importanta...fuse, fuse si se duse! Editat Decembrie 6, 2021 de mac01 Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Tipul este dereglat bine... Mulți sunt în aceasta "gradina", dar sar gardul când poarta este larg deschisa. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Mai înainte mi a trimis mp ,m_a supărat rău ,nimic nu este adevărat din el. " Ba cretinule de usilitel pensionar militar,ai furat piese pe timpuri si le pui la vanzare.De unde mortii matii ai tu piesele alea noi care pe timpul lui Ceausescu nu se gaseau la liber? Bai cretinule care esti mergator pe bicicleta,masca aia de gaze de unde o ai?Ai furat-o din armata tembelu dracului. Te bagi ca musca in curu vaci prin toate topicele dar tu nu ai habar de nimic. Du-te ba si cauta-ti o femeie cretinule." Link spre comentariu
ionutb71 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 stiu un forum in care am activat mai bine de 10 ani, forum care la ora actuala e vai mama lui(cu 0,5 postari pe zi) tocmai din cauza unor astfel de useri. adusi cumva pe forum si neavand nicio aplecare catre domeniul respectiv,nu aveau alt scop decat sa controeze la gramatica,sa faca bascalie de orice si cand casunau pe cate unul nu se linisteau decat cand respectivul parasea forumul. au plecat useri cu nume si prenume care pusesera candva bazele acelui forum. pacat! la fel ca aici erau topice cu injuraturile primite in mesageria privata iar moderatorii nu au miscat un ..buton! cu timpul insasi moderatorii au parasit forumul. nu trebuie lasat sa se intample asa ceva! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 6, 2021 Administratori Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Eu zic sa nu va agitati atat din cauza unui inapoiat mintal care cerseste de la voi putina atentie, este demn de mila si nu de razbunari Link spre comentariu
Postări Recomandate