Bercu Giuliano Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Ofer 100 euro pentru numele real si locatia exacta a userului Dobre Radu.Daca incalc vreo regula(nu morala) rog stergerea ofertei Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Sa fie Luceafărul din Mânzăleşti? Eu pe asta il banuiesc, dar poate ma insel. Spor la cautari! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Daca aflu cine este trimit pe cineva la el sa nu mai scrie cateva luni pe nici un forum...oferta mea este cat se poate de reala Stiu ca sunt aici baieti cu abilitatile necesare pentru localizarea marlanului,ca altfel nu-i pot spune De restul ma ocup eu Editat Decembrie 6, 2021 de Bercu Giuliano Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Locatia Buc. sau PH , parerea mea .. Acum 4 minute, Mircea a spus: Sa fie Luceafărul din Mânzăleşti? Eu pe asta il banuiesc, dar poate ma insel. Spor la cautari! Eu nu ced .. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Tot de prin prahova banuiesc si eu Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Sau din Calarasi...parca. Ala cerea ajutor si pe urma incepea sa injure.... Stiti voi cine. Editat Decembrie 6, 2021 de mac01 Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Chiar acum, mac01 a spus: Sau din Ialomita. Stiti voi cine. Ar fi bine...in zona aceasta in 2 zile mananca cu paiul Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Problema cu astfel de utilizatori e ca ii vezi dupa primele postari ca nu sunt reali: posteaza enormitati absurde, nu raspund decat ca sa continue discutiile penibile, altfel spus arunca o momeala si apoi fac pe prostii. Din pacate, avem moderatori care sunt de foarte buna credinta, poate chiar prea naivi in buna lor credinta, in loc sa stearga mizeriile postate cu "inocenta" de noii veniti. Tot din pacate, rahatul pute tare de la inceput. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Nu ma pricep dar se poate afla locatia dupa IP .. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Acum 3 minute, Bercu Giuliano a spus: Ar fi bine...in zona aceasta in 2 zile mananca cu paiul Nu din Ialomita...am corectat mesajul anterior postarii tale. E din Calarasi. Numele de user era parca Giorgi Tv...ala mai injura in halul ala dupa ce cerea ajutor. Editat Decembrie 6, 2021 de mac01 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Doar n-o fi radiotelegrafistu ' ? Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 10 minutes ago, Bercu Giuliano said: Daca aflu cine este trimit pe cineva la el sa nu mai scrie cateva luni pe nici un forum...oferta mea este cat se poate de reala. Eu credeam ca vrei sa-l faci de rahat pe forum. Daca ai alte intentii, poate ca ar trebui sa te temperezi. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 1 minut, dan-a2 a spus: Doar n-o fi radiotelegrafistu ' ? Cam asa ceva...la el ma gandeam si eu. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 5 minute, mac01 a spus: Nu din Ialomita...am corectat mesajul anterior postarii tale. E din Calarasi. Numele de user era parca Giorgi Tv...ala mai injura in halul ala dupa ce cerea ajutor. imi suna ceva...caut in fb in posturile vech Acum 3 minute, Mircea a spus: Eu credeam ca vrei sa-l faci de rahat pe forum. Daca ai alte intentii, poate ca ar trebui sa te temperezi. Si la ce i-ar servi sa-l fac de rahat pe forum?Oricum s-a facut singur.Am alte intentii...daca te musca,calului trebuie sa-i dai peste bot atunci,pe loc,sa stie sa nu mai faca Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Chiar nu v-ati prins cat de corect gramatical scrie? Este cu N clase peste Georgica. Si cand te gandesti ca din cauza lui era sa fiu banat de un moderator care s-a facut ca nu intelege ca eu nu raspund celor cu o postare pana nu isi arata adevarata fata. Link spre comentariu
Postări Recomandate